”Sunt de ceva timp aici și am observat că diferența între un jucător din Championship și băieții ăștia... nu e vorba doar de talent, dar ci și de munca pe care o depun”, a declarat el pentru podcastul Down The Manny Road al fanilor lui Bolton, fosta sa echipă.
”Dacă ai merge la sală înainte de antrenamente, îi vei găsi acolo pe James Milner, Adam Lallana, Sadio Mane și Mohamed Salah, mereu”, a completat el.
”Ei sunt cei mai buni jucători din lume și cu toate astea nu se opresc niciodată. Lucrurile astea nu sunt văzute de oameni, nu vezi cât de mult muncesc cu adevărat, oamenii văd doar ce se întâmplă sâmbăta. Dar ei muncesc 24/7, nu se opresc niciodată!”, a adăugat el.
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
IERI LA 10:38
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
IERI LA 07:39
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20