”Sunt de ceva timp aici și am observat că diferența între un jucător din Championship și băieții ăștia... nu e vorba doar de talent, dar ci și de munca pe care o depun”, a declarat el pentru podcastul Down The Manny Road al fanilor lui Bolton, fosta sa echipă.
”Dacă ai merge la sală înainte de antrenamente, îi vei găsi acolo pe James Milner, Adam Lallana, Sadio Mane și Mohamed Salah, mereu”, a completat el.
”Ei sunt cei mai buni jucători din lume și cu toate astea nu se opresc niciodată. Lucrurile astea nu sunt văzute de oameni, nu vezi cât de mult muncesc cu adevărat, oamenii văd doar ce se întâmplă sâmbăta. Dar ei muncesc 24/7, nu se opresc niciodată!”, a adăugat el.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
ACUM O ORĂ
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
IERI LA 08:29
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
IERI LA 06:03