Tottenham - Manchester City este următorul mare derby din Premier League. Partida va avea loc duminică de la ora 18.30 și va fi transmis în direct de către Eurosport. Meciul va avea loc pe superba arenă Tottenham Hotspur Stadium și îi va aduce față în față pe Jose Mourinho și Pep Guardiola!
Cele două echipe s-au întâlnit în sezonul trecut și în UEFA Champions League iar Tottenham a reușit să o elimine pe City din competiție, ajungând până în finală, unde a pierdut cu Liverpool. În partida tur de pe Etihad, scorul a fost 2-2.

Câștigătorul concursului Eurosport, Gazda Fotbalului Englez

Premier League
Guardiola a elogiat un jucător de la Manchester City: "Este cel mai bun jucător din Premier League"
ACUM 19 ORE
La marele meci vor participa și doi români! Timp de o lună, Eurosport a organizat concursul Gazda Fotbalului Englez iar marele câștigător este Dorel Popa, 51 de ani, din Constanța. Acesta nu a mai mers până acum la o partidă din Premier League și este fan al celor de la FC Liverpool.
El a câștigat 2 bilete la partida dintre Tottenham și Manchester City și va merge la Londra alături de soția sa. Câștigătorul concursului a acordat un interviu pentru site-ul Eurosport.ro după ce a aflat vestea câștigării marelui premiu.
  • Cum ați aflat de concursul Eurosport, Gazda Fotbalului Englez? Ce ați simțit când ați aflat că sunteți marele câștigător?
Am urmărit constant cea mai emoționantă sărbătoare a fotbalului - etapele din Premier League (pe Eurosport). Nu mi-a venit să cred că am câștigat. O mare bucurie
  • Veți vedea pe viu duelul dintre Jose Mourinho și Pep Guardiola. Cine credeți că se va impune?
Cred că Pep, deși mi-aș dori mai mult Jose.
Premier League
Planul lui Newcastle, dezvăluit! Suma uriașă pe care o vor cheltui șeicii în perioada de mercato
IERI LA 11:08
Premier League
Everton - Liverpool, meci de totul sau nimic pentru Rafa Benitez. Situaţia incredibilă în care este
30/11/2021 LA 11:55