Watford a fost echipa care a oprit seria de invincibilitate a formației lui Klopp, într-o seară în care jocul liderului din Premier League nu a funcționat deloc. În special pe faza defensivă, "cormoranii" au suferit teribil, în lipsa lui Joe Gomez. Intrat în locul fundașului englez, Dejan Lovren nu s-a aflat în cea mai bună formă și nu a reușit să-i asigure sprijinul necesar lui Virgil van Dijk, care a purtat banderola de căpitan, în lipsa lui Jordan Henderson.
Într-un interviu oferit pentru Stadium Astro, Stephen Warnock a declarat că evoluțiile foarte bune cu care Virgil van Dijk i-a obișnuit pe fani sunt susținute într-o proporție uriașă de Joe Gomez. Fostul jucător al "cormoranilor" consideră că rar se mai găsesc în fotbal cupluri de fundași centrali precum cel format de Van Dijk și Gomez.
"Am mai spus asta cu foarte mult timp înainte și mă repet: Joe Gomez îl face pe Van Dijk un jucător mult mai bun. Van Dijk își permite să stea foarte aproape de adversari când face marcaj, pentru că are siguranța oferită de Gomez, un fundaș cu viteză foarte bună, care îl poate dubla.
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 4 ORE
Nu toate perechile de fundași centrali funcționează așa cum te aștepți, dar Van Dijk și Gomez cu siguranță fac excepție de la această regulă. Cei doi se completează excelent.", a spus Warnock.
Chiar dacă Liverpool a pierdut în fața lui Watford, echipa de pe Anfield se află în continuare pe primul loc în Anglia, cu un avans uriaș față de locul secund, ocupat de Manchester City. Pentru "cormorani" urmează duelul din "optimile" Cupei Angliei, de pe terenul lui Chelsea, programat mâine de la ora 21:45, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League
ACUM 6 ORE
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
ACUM 6 ORE