Oficialii lui Everton au început să caute înlocuitor pentru Marco Silva, iar printre numele de pe lista "caramelelor" se numără și managerul spaniol care a petrecut un sezon și jumătate pe Emirates, fără să câștige vreun trofeu. Potrivit jurnaliștilor de la Sky Sports, conducerea clubului din Liverpool a stabilit o întâlnire la Londra, în cadrul căreia a participat și Emery.
Presa din Anglia susține că tehnicianul de 48 de ani a refuzat oferta, cel puțin pentru moment, iar unul dintre motive ar fi fost limba engleză, pe care Emery n-o stăpânește foarte bine. Printre variantele fostului tehnician de la Sevilla și Arsenal se mai numără o întoarcere în La Liga, precum și o mutare pe banca unui club din Serie A.
https://i.eurosport.com/2019/12/09/2733150.jpg
Fotbal
Arsenal Londra, nume uriaș al fotbalului englez sau echipă de mijlocul clasamentului?
24/08/2021 LA 08:41

Interimarul Ferguson, debut perfect în cariera de antrenor

Duncan Ferguson, fostul mare atacant al lui Everton, va fi antrenorul interimar al "caramelelor" până când oficialii vor găsi înlocuitorul potrivit. Ferguson a debutat cu dreptul la prima sa experiență ca antrenor din carieră, după ce a câștigat cu 3-1 împotriva lui Chelsea, în etapa 16 din Premier League.
Everton a urcat pe locul 14 în campionat și a întrerupt seria de trei înfrângeri consecutive suferită cu Marco Silva pe bancă. Formația din Liverpool se află la numai două puncte în spatele fostei echipe a lui Emery, Arsenal. "Tunarii" joacă diseară în ultimul meci al etapei 16, pe terenul celor de la West Ham (ora 22:00).
Supercupa Europei
Supercupa Europei | Chelsea s-a impus după penalty-uri împotriva lui Villarreal
11/08/2021 LA 12:54
Fotbal
De Gea a ignorat notițele lipite pe prosop. Dacă le respecta, United ar fi câștigat Europa League
28/05/2021 LA 05:17