Toate cele 20 de cluburi din Premier League vor discuta astăzi într-o videoconferință despre unul dintre subiectele importante legate de reînceperea sezonului: disputarea partidelor pe teren neutru.
Conform celor de la Mirror, se va lua o decizie în principiu înainte să aibă loc întâlnirea de joi la care vor participa și oficiali ai Premier League.

Cluburile votează

Fotbal
United, distrusă pentru cum s-a comportat: "Nu am auzit de ceva mai stupid în toată viaţa mea"
ACUM 10 MINUTE
Majoritatea cluburilor își doresc ca partidele rămase de disputat să se joace așa cum erau programate, "acasă" și în "deplasare". Însă Mark Roberts de la poliția din South Yorkshire, cel mai important reprezentant al poliției în relația cu fotbal, dorește ca 12 dintre partidele cu riscuri să aibă loc pe terenuri neutre. Mai exact, toate derby-urile și partidele la care Liverpool ar putea să câștige titlul.
Motivul principal pentru care există dorința aceasta, ca meciurile să se dispute pe terenuri neutre, e legată de riscul ridicat ca fanii să se strângă la stadion. Însă mai multe cluburi sunt împotriva acestei soluții, în special cele aflate în zona periculoasă a clasamentului.
Cei de la Liverpool au argumentat la rândul lor că nu există nimic care să sugereze că fanii se vor strânge la stadionul Anfield sau la Goodison, când va avea loc duelul dintre Everton și Liverpool. Iar cei de la Liverpool au parte de susținerea reprezentantului poliției din Liverpool, Andy Cooke. Poliția din Merseyside a emis vineri un comunicat prin care a anunțat că nu au obiecții pentru ca partida dintre Everton și Liverpool să se dispute pe Goodison.
Acel meci dintre rivale poate fi cel care îi aduce titlul lui Liverpool, în condițiile în care Manchester City va juca mai devreme cu 3 zile cu Arsenal. Liverpool are nevoie de 6 puncte câștigate în duelul cu Man City pentru a deveni matematic campioană. Dacă se va vota pentru folosirea arenelor neutru, derby-ul dintre Everton și Liverpool se va disputa fie la Birmingham, fie la Londra.
https://i.eurosport.com/2020/05/31/2826448.jpg
Premier League
Mai frustrat ca niciodată.Ce a făcut Ronaldo, la finalul partidei cu Chelsea, după ce a fost rezervă
ACUM O ORĂ
Liga
Xavi a pregătit o listă cu 10 transferuri pe care și le dorește la Barcelona în următoarele luni
ACUM 14 ORE