Everton este gata să renunțe la Gilfy Sigurdsson. Mijlocașul islandez, transferat de la Swansea în urmă cu 2 ani pentru o sumă imensă, are un sezon mult sub așteptări iar venirea lui Carlo Ancelotti nu a adus vreo modificare în jocul lui.
Astfel, Ancelotti este gata să renunțe acum la Sigurdsson în condițiile în care acesta mai are 18 luni de contract cu Everton. Englezii de la The Sun mai scriu că Ancelotti mai are 4 jucători importanți pe lista neagră: Cenk Tosu, Theo Walcott, Morgan Schneiderlin și Michael Keane.

Ancelotti e gata de schimbări majore

Liga
Real Madrid a pus ochii pe un jucător al lui Manchester City, iar transferul se poate face în iarnă
26/09/2021 LA 05:52
Cei 5 jucători la care Ancelotti este gata să renunțe sunt printre cei mai bine plătiți din actualul lot iar 3 dintre ei au fost titulari în înfrângerea cu Liverpool din Cupa Angliei, partidă în care marea rivală a folosit mulți jucători tineri. Discursul lui Ancelotti după acea partidă a indicat planurile antrenorului italian.
Modul în care a jucat Liverpool nu ne-a afectat ideea nostră de joc. Știam că Liverpool va avea jucători proaspeți care vor avea intensitate, așa că înfrângerea cred că a venit din faptul că nu am putut să păstrăm intensitatea în repriza secundă. Vom discuta și vom lucra pentru a găsi soluții pentru îmbunătățirea echipei
Everton va juca împotriva lui Brighton în următoarea etapă. Echipa lui Carlo Ancelotti se află pe locul 11 după 21 de etape, cu 25 de puncte.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
22/09/2021 LA 13:45
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
22/09/2021 LA 10:50