Jack Grealish poate deveni jucătorul lui Manchester United din vara viitoare, indiferent dacă Aston Villa reușește să scape de retrogradare sau nu. Mijlocașul de 24 de ani are un sezon excelent, în ciuda rezultatelor sub așteptări ale echipei sale.
Conform celor de la Goal, Grealish și-a dat deja acordul pentru transfer, urmând ca United să pornească negocierile cu cei de la Villa. Jurnaliștii englezi scriu că cei de la Villa vor solicita în jur de 60 de milioane de euro pentru căpitanul echipei.
Grealish a fost numit de Pep Guardiola unul dintre cei mai buni jucători din Premier League, iar evoluțiile lui au atras atenția și granzilor din Spania, Real Madrid și Barcelona. Însă Manchester United este în pole position în acest moment.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Cei de la Man United îl vor pe Grealish în condițiile în care sunt resemnați că îl vor pierde pe Paul Pogba în vară. Grealish ar urma să coste și mai puțin dacă Aston Villa ar urma să retrogradeze și este o variantă mai ieftină decât James Maddison sau Jadon Sancho.
Jack Grealish a marcat 7 goluri în acest sezon, inclusiv împotriva lui Manchester United, pe Old Trafford, când l-a învins pe De Gea cu un șut la vinclu.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
Fotbal
Surpriză în topul CIES al celor mai scumpi fotbaliști din lume! Pe ce loc e Mbappe și cine conduce
06/01/2022 LA 13:51