Fostul antrenor al celor de la Tottenham, Mauricio Pochettino, a stat departe de acțiunea celui mai spectaculos campionat de fotbal încă de când a fost demis de Daniel Levy în urmă cu aproape trei luni de zile, însă rămâne pe radarul Diavolilor Roșii în cazul în care șefii de pe Old Trafford iau tot mai în serios opțiunea de demitere a lui Solskjaer.
Singura modalitate prin care United va renunța la Solskjaer ar fi ca echipa de pe Old Trafford să încheie actualul sezon în afara Top 6. În acest moment, Manchester United se regăsește pe locul opt în Premier League, la distanță de 38 de puncte de liderul Liverpool. Șefii clubului sunt, pe bună dreptate, îngrijorați de situația actuală de la echipă și ar putea lua în calcul câteva modificări în cadrul clubului. Dacă Man United încheie sezonul în afara Top 4, sponsori ca Adidas și Chevrolet își vor micșora bugetul de sponsorizare pentru echipa lui Solskjaer.
https://i.eurosport.com/2019/12/04/2729863.jpg
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Pochettino, pe de altă parte, le-a vorbit deja apropiaților despre planurile de viitor, anunțându-i că își încarcă bateriile pentru a reveni în vară la cârma unei echipe importante din Premier League. Argentinianul în vârstă de 47 de ani este pregătit să aibă răbdare, însă este de înțeles entuziasmul pe care-l are atunci când se apropie de o revenire în cel mai spectaculos campionat de fotbal, transmis în direct pe canalele Eurosport și pe aplicația Eurosport Player.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15
Ligue 1
Lionel Messi ratează duelul cu Olympique Lyon! De ce nu a fost inclus în lotul lui PSG
08/01/2022 LA 15:28