Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Englezii anunță că Mauricio Pochettino speră să devină antrenorul lui Man United din sezonul viitor

Irina Aldea

Actualizat 09/02/2020 la 09:53 GMT+2

Ole Gunnar Solskjaer nu traverseză cea mai bună perioadă pe Old Trafford, iar Mauricio Pochettino este pregătit să preia frâiele echipei Diavolilor Roșii.

Pochettino a dus-o pe Tottenham până în finala Ligii Campionilor

Credit imagine: Getty Images

Fostul antrenor al celor de la Tottenham, Mauricio Pochettino, a stat departe de acțiunea celui mai spectaculos campionat de fotbal încă de când a fost demis de Daniel Levy în urmă cu aproape trei luni de zile, însă rămâne pe radarul Diavolilor Roșii în cazul în care șefii de pe Old Trafford iau tot mai în serios opțiunea de demitere a lui Solskjaer.
Singura modalitate prin care United va renunța la Solskjaer ar fi ca echipa de pe Old Trafford să încheie actualul sezon în afara Top 6. În acest moment, Manchester United se regăsește pe locul opt în Premier League, la distanță de 38 de puncte de liderul Liverpool. Șefii clubului sunt, pe bună dreptate, îngrijorați de situația actuală de la echipă și ar putea lua în calcul câteva modificări în cadrul clubului. Dacă Man United încheie sezonul în afara Top 4, sponsori ca Adidas și Chevrolet își vor micșora bugetul de sponsorizare pentru echipa lui Solskjaer.
Mauricio Pochettino
Pochettino, pe de altă parte, le-a vorbit deja apropiaților despre planurile de viitor, anunțându-i că își încarcă bateriile pentru a reveni în vară la cârma unei echipe importante din Premier League. Argentinianul în vârstă de 47 de ani este pregătit să aibă răbdare, însă este de înțeles entuziasmul pe care-l are atunci când se apropie de o revenire în cel mai spectaculos campionat de fotbal, transmis în direct pe canalele Eurosport și pe aplicația Eurosport Player.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo