Cu siguranță, lipsa meciurilor din Premier League a generat o dezamăgire uriașă printre suporterii englezi. În decursul acestei săptămâni, oficialii din Premier League au anunțat suspendarea campionatului până pe 3 aprilie, pentru a preveni răspândirea virusului pe stadioane.
Această decizie nu a avut efect asupra tuturor suporterilor. Mulți dintre ei au ales să-și petreacă weekend-ul tot pe stadion, în loc să stea acasă, așa cum autoritățile recomandă în mod expres.
Fără vreun meci de fotbal profesionist de văzut în acest weekend, microbiștii au luat cu asalt micuțele tribune din liga de amatori, pentru a-și umple golul lăsat de anularea etapei din Premier League.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 17 ORE
Unul dintre jurnaliștii Daily Mail trebuia să fie prezent la meciul dintre Newcastle și Sheffield United, însă epidemia i-a stricat planurile. Acesta s-a reorientat repede și s-a îndreptat către un meci din National League, unde s-au desfășurat 6 meciuri în toată țara.
Jurnalistul a avut o surpriză uriașă când a ajuns la teren: o coadă uriașă se întindea în fața lui, formată din oameni care așeptau să vadă meciul South Shields - FC United.
"Trebuia să merg la Newcastle - Sheffield United în această după-amiază. L-am găsit pe Sir Bobby (n.r. - statuia lui Sir Bobby Robson) singur în fața stadionului. N-a fost nicio problemă, în cele din umă. Puțin mai în față stătea să înceapă duelul dintre South Shields și FC United, unde am găsit o coadă uriașă de oameni.", a scris Adam Shergold, jurnalistul Daily Mail.
Potrivit jurnaliștilor birtanici, meciurile din National League au cunoscut o creștere de 15,5% din punct de vedere al numărului de spectatori veniți la stadion.

Fotbalul, afectat grav de coronavirus

Mai mulți oameni din lumea fotbalului au fost testați pozitiv cu coronavirus în ultimele zile, printre care jucătorii Daniele Rugani (Juventus), Patrick Cutrone, Dusan Vlahovic, German Pezzella, (toți 3 de la Fiorentina), Luca Kilian (Paderborn), Omar Colley, Albin Ekdal, Antonino La Gumina și Morten Thorsby (toți 4 de la Sampdoria), Callum Hudson-Odoi (Chelsea) și antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta.
În același timp, foarte multe echipe au intrat în auto-izolare pentru a preveni epidemia, printre care și Juventus, Manchester City și Real Madrid.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 19 ORE
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 20 ORE