Jose Mourinho abia a fost numit antrenor al echipei Tottenham Hotspur, dar deja pregătește primele transferuri. Presa din Anglia a aflat că portughezul este gata de mai multe mutări în iarnă. Vrea să aducă patru jucători, iar cei de la Mirror au aflat numele care se află în vizorul lui Mourinho.
Nemanja Matic (mijlocaș aflat în ultimele șase luni de contract cu Manchester United), Zlatan Ibrahimovic (atacant liber de contract după despărțirea de Los Angeles Galaxy), Paulo Dybala (atacant legitimat la Juventus) și Nathan Ake (fundaș la Bouremouth) sunt cei doriți de Jose Mourinho, dar lista poate să fie mult mai lungă. În cariera sa, la echipele la care a fost numit, antrenorul a făcut mai mereu schimbări serioase la nivelul loturilor, cedând mai mulți jucători și transferând în locul lor alții.
Clubul Tottenham a anunțat, miercuri dimineața, numirea în funcția de manager a lui Jose Mourinho. Decizia a venit la câteva ore după demiterea lui Mauricio Pochettino.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
26/01/2022 LA 11:58
Mourinho s-a întors astfel în antrenorat după o pauză de aproximativ un an. În decembrie 2018, pleca de la Manchester United. Lusitanul este unul dintre cei mai titrați antrenori în activitate, având în palmares, printre altele, două Ligi ale Campionilor, un trofeu Europa League, trei titluri în Anglia, trei titluri în Spania și două titluri în Italia.
Mediafax
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52