Vestea că Hunter, fost campion mondial cu Anglia în 1996, a fost infectat cu coronavirus a fost anunțată chiar de fostul său club, Leeds United:
"Confirmăm veștile conform cărora Norman Hunter, legenda lui Leeds United și a naționalei Angliei, se află sub tratament la spital, după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Prin această cale, le cerem publicului și presei să respecte dorințele lui Norman și să-i acorde lui și familiei sale spațiul de care are nevoie în această perioadă dificilă. Luptă Norman, cu toții suntem alături de tine.", se arată în comunicatul publicat de Leeds.

Norman Hunter, o carieră uriașă în Anglia

Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55
Norman Hunter este considerat o legendă pentru Leeds, în tricoul căreia a evoluat de 540 de ori, în perioada 1962-1976, reușind să marcheze de 18 ori. Hunter a fost primul jucător din istoria campionatului englez care a primit premiul "Player of the Year", în sezonul 1973-1974. După ce a încheiat aventura de la Leeds, Norman Hunter a ajuns la Bristol City (1976-1979), pentru ca în finalul carierei să joace pentru Barnsley. La ultima a și antrenat timp de 4 sezoane, urmând ca în 1985-1987 s-o pregătească de pe banca tehnică și pe Rotherham United.
De-a lungul carierei, Hunter a câștigat 7 trofee la nivel inter-cluburi, alături de Leeds, printre care 2 titluri de campioană. La națională a reușit performanța de a câștiga unicul Campionat Mondial din istoria Angliei, în 1966.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
IERI LA 09:31
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
IERI LA 08:29