Căpitanul naționalei Angliei, Harry Kane, este indisponibil după ce s-a operat pentru a-și repara tendonul rupt după accidentarea suferită în partida cu Southampton din prima zi a anului 2020. Englezii se tem că Harry Kane ar putea să rateze Euro 2020!
Jose Mourinho a fost întrebat despre situația lui Kane la conferința de presă de dinaintea rejucării cu Middlesbrough din Cupa Angliei și a dat un răspuns acid, fiind deranjat de întrebare.
Încercăm să facem tot ce putem. Vești despre Harry nu am și dacă mă întrebați de fiecare dată când veniți la conferință, răspunsul va fi același. Ne așteptăm să fie absent până la jumătatea lunii aprilie, sfârșitul lui aprilie, mai, sezonul următor. Nu știu
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
ACUM 4 ORE
Colegii englezi de la Eurosport scriu că declarația lui Jose Mourinho va stârni rumoare în Anglia, Harry Kane fiind principalul atacant al naționalei iar o absență a sa la Euro 2020 ar fi o lovitură grea pentru selecționerul Gareth Southgate.
Totuși, scriu englezii, declarația lui Mourinho este mai degrabă țintită către jurnaliști din dorința portughezului de a nu mai fi întrebat despre Kane. "Să te aștepți la un telefon de la Southgate, Jose" scriu cei de la Eurosport.co.uk, considerând că Harry Kane va fi convocat pentru Euro 2020, chiar dacă își revine cu puțin timp înainte de turneul final.
Tottenham - Middlesbrough, rejucarea meciului din turul trei al Cupei Angliei va fi marţi, de la 22:05, pe Eurosport 1. Toate partidele din FA Cup pot fi urmărite şi pe Eurosport Player.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
ACUM 11 ORE
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM 21 ORE