Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Englezii sunt foarte speriați. Noul jucător al lui Man United, Ighalo a fost interzis în cantonament

Ion Alexandru

Actualizat 13/02/2020 la 08:52 GMT+2

Împrumutat de la clubul chinez Shanghai Shenhua, nigerianul Ighalo este privit ca un risc de contaminare cu coronavirus și a fost trecut prin mai multe teste. Ighalo nu a fost primit, încă, la antrenamente de Ole Gunnar Solskjaer!

Ighalo

Credit imagine: Getty Images

Odion Ighalo a fost adus pentru 6 luni de la Shanghai Shenhua, iar englezii sunt foarte precauți cu integrarea sa în echipă. Fostul atacant de la Watford a fost interzis la antrenamente alături de coechiperi, scrie ziarul englez Mirror.
Ighalo a fost izolat, a primit un antrenor personal și se pregătește separat pentru revenirea în Premier League la baza a lui Manchester United de la Carrington. Atacantul nigerian nu a călătorit alături de noii săi coechiperi în cantonamentul din Marbella. Vârful împrumutat din China este într-o perioadă de incubație de 14 zile, ca o măsură de precauție luată de valul de decese provocate de coronavirus. Până acum peste 1100 de persoane au decedat în China din cauza acestui virus mortal în ultimele două săptămâni.
Chiar dacă Ighalo nu a venit la Manchester din regiunea Wuhan, unde coronavirusul a ucis cei mai mulți oameni, Manchester United a decis ca nigerianul să fie cât mai departe de jucători și staff. Ole Gunnar Solskjaer abia așteaptă să-l aibă la antrenamente pe jucătorul adus din China pentru a revitaliza atacul lui Manchester United.
Odion a rămas la Manchester ca o măsură de precauție pentru că a venit din China în ultimele 14 zile. Dacă ar fi venit cu noi în Spania, nu știu dacă ar fi avut voie să intre în Anglia din nou. Am decis să se antreneze la Manchester și are posibilitatea să se obișnuiască cu orașul împreună cu familia. Aceasta este un plus pentru el

Pregătire specifică pentru debutul la Man United

Ighalo s-a antrenat la Manchester, în ultimele zile, cu Wayne Richardson, un specialist în arte martiale. Pregătirea a avut loc la GB Taekwondo Center, anunță englezii. Oghalo își va cunoaște noioi colegi cu doar 24 de ore înaintea plecării către Londra. Manchester United joacă un meci extrem de important pentru lupta din zona Champions League împotriva lui Chelsea, luni de la ora 22 la Eurosport 1 HD.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo