Deși are încă o vârstă fragedă, Rashford s-a transformat de mult într-o certitudine pentru United, una dintre puținele pentru un club care de câțiva ani se luptă să revină în prim planul fotbalului englez. La 22 de ani, Rashford a adunat deja 38 de selecții pentru Anglia (a marcat 10 goluri), astfel că mulți îi prevăd un viitor glorios.
Printre ei și Matteo Darmian, fostul său coleg de la United în perioada 2015-2019, care acum evoluează în Serie A, la Parma.
"Dacă va continua să muncească așa cum a făcut-o până acum, sunt sigur că va câștiga Balonul de Aur într-o zi. Sunt convins de asta. Niciun jucător de la United nu m-a impresionat atât de tare precum Marcus. Și să nu uităm că e încă foarte tânăr și poate să se mai dezvolte, poate să mai crească. Din punctul meu de vedere, va ajunge la nivelul lui Mbappe în următorii ani", a spus Darmian pentru The Guardian.
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
IERI LA 15:16
Marcus Rashford, născut și crescut în Manchester, a jucat în iarnă meciul cu numărul 200 în tricoul diavolilor. Este al treilea cel mai tânăr jucător care ajunge la această bornă și a celebrat evenimentul printr-o dublă în poarta lui Everton. Din păcate, vârful lui United s-a accidentat ulterior, dar până în acel moment doar Jamie Vardy (17) înscrisese mai mult decât el în Premier League, în acest sezon.
Rashford a înscris până să se accidenteze 14 goluri în acest sezon, fiind lider în clasamentul marcatorilor sub 23 de ani în principalele campionate ale Europei. La acea dată, el era urmat în clasament de Tammy Abraham (13), Kylian Mbappe (11) și Victor Osimhen (10). De asemenea, golurile marcate în tricoul lui United i-au adus o onoare deosebită lui Rashford. Cristiano Ronaldo a reușit 54 de goluri în primele 200 de partide, în timp ce Rashford are deja 64.

Primul antrenament al lui Rashford la United

De la doar 8 ani în Academia lui United, Rashford a fost chemat pentru prima oară la antrenamentele echipei mari în 2015, când încă nu împlinise 17 ani.
Darmian a rememorat care a fost prima lui impresie despre atacant, când l-a văzut la prima ședință de pregătire a "diavolilor".
"Îmi amintesc și acum primul antrenament al lui Rashford cu echipa mare. Imediat mi-am zis: "Wow, ce jucător incredibil". Făcea atât de multe lucruri fantastice pentru un jucător atât de tânăr. Apoi l-am urmărit foarte atent, s-a dezvoltat impresionant", a mai spus Darmian.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
20/05/2022 LA 10:25