Dimtar Berbatov, ambasador Betfair, a oferit un interviu cu ocazia apropierii Crăciunului, în care a vorbit despre șansele la titlu în Premier League a fostelor sale echipe, Tottenham și Manchester United. Bulgarul a spus că United are suficientă calitate în atac pentru a se bate pentru campionat.
În schimb, Tottenham trebuie să-și recapete forma cât mai repede posibil pentru nu pierde contactul cu echipele din fruntea clasamentului. De asemenea, Berbatov consideră că Arsenal trebuie să îi ofere timp lui Mikel Arteta pentru a redeveni o forță în Premier League.

Berbatov: "Îl vedeam pe Sir Alex aducându-mi mâncarea"

Premier League
Guardiola continuă răfuiala cu criticii săi vehemenți: "Când am jucat împotriva lor, i-am distrus"
13/05/2022 LA 15:05
În plus, cel mai important jucător bulgar de la Stoichkov încoace a rememorat o tradiție mai puțin cunoscută de la Manchester United, recunoscând că a fost șocat când a văzut prima dată despre ce este vorba.
"În ziua dinaintea Crăciunului aveam un antrenament, după care mergeam să mâncăm la cantină. Acolo, tot stafful, managerii și antrenorii erau cei care serveau mâncarea. Pentru mine a fost un șoc prima oară, fiindcă îl vedeam pe Sir Alex aducându-mi mâncarea, spunându-mi: "Poftim, Berba, poftă bună". Servea pe toată lumea, iar noi stăteam mirați. Asta era tradiția. Uneori, dacă erai curajos, puteai glumi imitând chemarea unui chelner: "Adu-mi mâncarea aici, te rog". Ei veneau, îți aduceau mâncarea și te loveau prietenește pe ceafă spunându-ți poftă bună.", a declarat Berbatov.
Berbatov a jucat 149 de meciuri pentru Manchester United între 2008 și 2012, marcând 56 de goluri și dând 27 de pase decisive. Alături de "diavoli", bulgarul a cucerit 3 titluri în Premier League, e Supercupe ale Angliei, 2 Cupe ale Ligii și un Campionat Mondial al Cluburilor.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31
Premier League
Manchester City, principala favorită la titlu în Anglia. Berbatov: "United poate lua campionatul!"
12/08/2021 LA 10:20