Pe 4 mai 2018, Sir Alex Ferguson, familia acestuia, dar și întreaga suflare a fotbalului mondial trăia cu teamă pentru viața legendarului fost antrenor al lui Manchester United. Omul care a făcut din trupa de pe Old Trafford o forță fantastică a fost atunci transportat la spital de urgență și supus unei intervenții chirurgicale din cauza unei hemoragii cerebrale. A stat în comă indusă câteva zile, dar a depășit momentul cu bine, în siguranță.
Chiar și așa, amintirile traumatizante au rămas, iar de curând, Sir Alex Ferguson a rememorat acel episod și a vorbit despre cea mai mare teamă a sa de la acel moment. Pentru că nu se afla la prima problemă de sănătate care s-a lăsat cu transportul de urgență la spital și intervenția medicilor, Alex Ferguson s-a temut de ce e mai rău.

Episodul teribil trăit de Sir Alex Ferguson după hemoragia cerebrală din 2018

Premier League
Cristiano Ronaldo, dezlănțuit! Wayne Rooney nu a scăpat de furia portughezului
14/11/2022 LA 09:56
"Atunci țin minte că îmi pierdusem vocea, nu mai puteam spune niciun cuvânt. A fost teribil, mi-a fost groază că nu voi mai putea vorbi niciodată. Puteam totuși să gândesc și singurul lucru la care mă gândeam atunci era dacă memora îmi va reveni complet, dacă voi mai putea vorbi din nou. Aceasta a fost cea mai mare teamă a mea, că nu voi mai putea vorbi, dar mă gândeam cu groază și la faptul că e posibil să nu-mi mai amintesc nimic", a spus Sir Alex Ferguson.
Scoțianul care a scris istorie pe banca lui Manchester United a cucerit pe Old Trafford nu mai puținde 38 de trofee ca manager, adică peste jumătate din cele 68 de trofee din istoria de 143 de ani a clubului. 13 titluri în Premier League, două Ligi ale Campionilor, Cupa Cupelor, Supercupa Europei, Cupa Intercontinentală, Mondialul cluburilor, cinci Cupe, patru Cupe ale Ligii şi zece Supercupe ale Angliei a câştigat Sir Alex Ferguson cu Manchester United.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

#ETalks Man City - Man United, cu Ion Alexandru, Lucian Sânmărtean, Emanuel Terzian și Mihai Crăciun

Premier League
Cristiano Ronaldo este dorit de o rivală după interviul incendiar în care a demolat-o pe Man United
14/11/2022 LA 07:04
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, lider suprem în Champions League. L-a depășit pe Sir Alex Ferguson miercuri seara
02/11/2022 LA 22:25