O nouă fază de neînțeles în Premier League, acolo unde centralul Jon Moss le-a refuzat un penalty clar "cetățenilor". Problema e că cei din camera VAR au studiat imaginile și au deliberat că centralul a avut dreptate. Din fericire, decizia aberantă nu a avut niciun impact asupra rezultatului final, City impunându-se clar, 5-2.
Graeme Souness, fostul mare jucător și antrenor al lui Liverpool, a fost siderat că asistența video nu a îndreptat greșeala comisă de arbitru și a explicat în mod propriu hotărârea.
"A fost un penalty clar, cu toții am putut vedea. Cei din camera VAR s-au făcut de râs. Ok, arbitrul poate greși, poate nu a fost poziționat bine, dar tu ai șansa să îndrepți eroarea, vezi faza din toate unghiurile. E limpede pentru toată lumea că a fost contact. E înfricoșător că VAR-ul nu a dat 11 metri, probabil băieții erau la toaletă. E un nonsens, au părut toți niște amatori, s-au făcut de râs", a spus Souness pentru Sky Sports.
Premier League
Premier League a anunțat datele de disputare a 5 restanțe! Când va avea loc derby-ul Arsenal - City
28/11/2022 LA 18:52

Guardiola: "VAR-ul, Dumnezeule!"

Și Guardiola a vorbit despre faza penaltyului neacordat și a subliniat încă o dată faptul că VAR-ul creează o mulțime de probleme. În ultima săptămână și jumătate am asistat la 3 decizii aberante ale celor din cabina de analiză video, iar acest lucru trebuie să înceteze, mai ales că fazele în cauză erau de "ABC"-ul fotbalului.
"Dumnezeule, VAR-ul...Dumnezeule! A fost o fază incredibilă, nu știu cum nu au dat penalty. Poate într-o zi Liga va explica acest lucru. Sunt niște lucruri de neconceput. Și nu doar la partidele noastre. Arsenal a avut penalty clar cu Burnley, nu s-a dat. Fulham cu Tottenham, la fel. E incredibil. Vreau ca fotbalul să fie mai clar. Azi, Jon (n.r. Moss, centralul întâlnirii) nu a văzut fault la Foden. Se poate întâmpla. Dar cei din cabina VAR ce au făcut?", a spus Pep.
Cu titlul ca și acontat în Premier League, Manchester City se deplasează sâmbătă la Fulham, într-o dispută ce poate fi urmărită de la ora 22:00 pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/10/3009329.jpg
Cupa Mondială FIFA
Xavi, cu ochii pe duelul Spania - Germania de la Cupa Mondială! Ce fotbalist va urmări cu atenție
27/11/2022 LA 12:08
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33