Eric Bailly a evoluat din ce în ce mai puțin la Manchester United, sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer. Managerul norvegian l-a preferat în centrul defensivei, alături de căpitanul Harry Maguire, pe Victor Lindelof. Prin urmare, Bailly a fost nevoit de cele mai multe ori să privească jocul echipei sale de pe banca de rezerve.
Per total, ivorianul a bifat numai 15 apariții în stagiunea curentă, dintre care numai 8 în Premier League.
Potrivit presei din Anglia, "picătura" care a umplut paharul lui Bailly a fost meciul cu AC Milan, disputat joi în optimile UEFA Europa League. Ivorianul a fost lăsat în afara lotului de Solskjaer, în ciuda faptului că era apt din punct de vedere fizic.
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
ACUM O ZI
Într-adevăr, Bailly a lipsit în multe meciuri din cauza accidentărilor, însă de această dată spera că va fi trimis în teren de Solskjaer. Din păcate pentru el, managerul "diavolilor" l-a ales tot pe Lindelof, lucru care l-a nemulțumit teribil pe ivorian.
https://i.eurosport.com/2021/03/12/3010624.jpg

Eric Bailly s-a săturat să fie rezervă la Manchester United și vrea să plece

Potrivit Daily Mail, Bailly este hotărât să refuze prelungirea contractului pe 12 luni cu Manchester United. Actuala înțelegere a fundașului expiră în vara anului 2022, iar ivorianul nici nu vrea să se mai gândească la o nouă colaborare, după ultimele decizii luate de Solskjaer.
"Eric a ajuns la capătul răbdării. Pur și simplu nu se simte dorit și respectat de manager. Nu crede că va primi răspunsuri și explicații pentru felul în care este tratat și consideră că este mult mai ușor să plece.
Este păcat... pentru că Eric mereu ne-a spus că iubește clubul și este respectat de suporteri. Dar a ajuns la capătul răbdării și nu se mai simte dorit", a spus o sursă din jurul clubului Manchester United, citată de Daily Mail.
În aceste condiții, Bailly ar putea pleca de la United încă din această vară, pentru ca "diavolii" să nu-l piardă gratis în 2022.
Eric Bailly a semnat cu Manchester United în 2016, după ce "diavolii" le-au plătit 38 de milioane de euro celor de la Villarreal. Începând de atunci, fundașul ivorian a suferit nu mai puțin de 16 accidentări, în urma cărora a petrecut în afara terenului 531 de zile. Per total, Bailly a ratat 93 de meciuri din cauza problemelor medicale.
100 de meciuri în toate competițiile a adunat Bailly în tricoul lui Manchester United, în cei 5 ani petrecuți pe Old Trafford.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ronaldo, mesaj superb pentru Carrick, omul care a ales să o părăsească pe United
ACUM O ZI
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
IERI LA 10:55