Eric Dier a fost suspendat patru etape în urma incidentului în care a urcat în tribune pentru a se confrunta cu un fan după înfrângerea lui Tottenham cu Norwich. Mijlocașul a sărit peste panourile publicitare pentru a ajunge la fan după înfrângerea din martie iar imaginile video au devenit virale pe rețelele sociale.
Suspendarea va avea loc cu efect imediat iar Dier va fi nevoit să plătească și o amendă de 40.000 de dolari. Conform federației engleze, Dier a recunoscut că a avut un comportament nepotrivit dar a declarat că acțiunile sale nu au fost agresive, afirmație respinsă de oficialii englezi.
Federația din Anglia a informat pe Twitter: ”Jucătorul de la Tottenham a recunoscut că acțiunile sale de la finalul meciului cu Norwich din FA Cup pe 4 martie 2020 au fost nepotrivite, dar a negat că ar fi fost agresive. O comisie independentă a concluzionat că acțiunile lui Eric Dier au fost agresive”.
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
ACUM 13 ORE

Eric Dier, război cu un fan din tribune

Eric Dier, mijlocașul lui Tottenham, a fost implicat într-o altercație cu un fan al lui Tottenham după loviturile de departajare după care echipa antrenată de Jose Mourinho a fost eliminată din Cupa Angliei.
Dier a sărit nervos pentru a se confrunta un suporter. La conferința de presă, Jose Mourinho a spus că mijlocașul lui Spurs a reacționat astfel din cauza insultelor aduse de unii suporteri la adresa fratelui lui. În orice caz, agenții de pază au intervenit imediat.
”Nu cred că un asemenea gest aparține jocului. Meciul a fost o reprezentare fantastică a Cupei Angliei, însă nu pot fugi de această întrebare. Cred că ce a făcut Eric Dier în această seară a fost total neprofesionist, însă când cineva își jignește familia... în special fratele mai mic... Fratele mai mic nu a fost prea încântat de situație, Eric la fel, dar ca profesionist nu poți face așa ceva. Dacă clubul va lua măsuri împotriva lui Dier... atunci nu voi fi de acord, însă ce a făcut el e total greșit”, a afirmat Mourinho.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Premier League
Van Dijk și Salah nu joacă împotriva lui Southampton. Ultimele vești despre starea celor doi
ACUM 16 ORE
Premier League
E gata! Transferul lui Marquinhos la Arsenal a fost făcut, urmează Gabriel Jesus
ACUM 18 ORE