În luna martie, Dier a urcat în tribune pentru a se confrunta cu un fan pe stadionul lui Tottenham, după ce echipa sa a pierdut la loviturile de departajare meciul cu Norwich, din Cupa Angliei. După o analiză îndelungată a incidentului, Federația l-a suspendat pe mijlocașul lui Spurs pentru 4 etape.
Întrebat dacă decizia Federației de a-l suspenda pe Dier în următoarele 4 meciuri a fost prea dură, Jose Mourinho n-a vrut să comenteze pe marginea subiectului. Mai mult, managerul portughez a recunoscut că ar putea să aibă probleme dacă începe să vorbească despre decizia respectivă:
"Nu voi răspunde. Dacă răspund, voi avea probleme și nu vreau asta. Așadar, nu comentez pe marginea acestui subiect.", a spus Mourinho, la ultima conferință de presă.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
ACUM 17 ORE

Dier, suspendat la următoarele 4 meciuri ale lui Tottenham

În urma suspendării primite, Dier va lipsi la meciurile cu Bournemouth, Arsenal, Newcastle și Leicester. Mijlocașul va putea evolua din nou abia în ultima etapă din Premier League, în compania lui Crystal Palace.
În plus, Dier va fi nevoit să plătească o amendă de 40.000 de lire. Potrivit Federației Engleze, mijlocașul a recunoscut că, deși a avut un comportament nepotrivit, acțiunile sale nu au fost agresive. Cu toatea acestea, afirmația a fost respinsă de oficialii englezi.
"Jucătorul de la Tottenham a recunoscut că acțiunile sale de la finalul meciului cu Norwich din Cupa Angliei, de pe 4 martie 2020, au fost nepotrivite, dar a negat că ar fi fost agresive. O comisie independentă a concluzionat că acțiunile lui Eric Dier au fost agresive.", a notat Federația Engleză pe Twitter.

Dier, război cu un fan din tribune, la meciul Tottenham - Norwich din Cupa Angliei

Eric Dier, mijlocașul lui Tottenham, a fost implicat într-o altercație cu un fan al lui Tottenham după loviturile de departajare după care echipa antrenată de Jose Mourinho a fost eliminată din Cupa Angliei.
Dier a sărit nervos pentru a se confrunta un suporter. La conferința de presă, Jose Mourinho a spus că mijlocașul lui Spurs a reacționat astfel din cauza insultelor aduse de unii suporteri la adresa fratelui lui. În orice caz, agenții de pază au intervenit imediat.
"Nu cred că un asemenea gest aparține jocului. Meciul a fost o reprezentare fantastică a Cupei Angliei, însă nu pot fugi de această întrebare. Ceea ce a făcut Eric Dier în această seară a fost total neprofesionist, însă când cineva își jignește familia... în special fratele mai mic... Fratele mai mic nu a fost prea încântat de situație, Eric la fel, dar ca profesionist nu poți face așa ceva. Dacă clubul va lua măsuri împotriva lui Dier... atunci nu voi fi de acord, însă ce a făcut el e total greșit.", a afirmat Mourinho, la meciul din martie.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 20 ORE
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
IERI LA 15:24