Manchester City a cucerit Cupa Ligii, după ce a trecut în finala de pe Wembley de Totteham, scor 1-0, grație golului marcat de Laporte. La finalul partidei de la Londra, Pep Guardiola a lămurit zvonurile referitoare la viitorul lui Eric Garcia.
Tânărul fundaș al lui City a bifat numai 10 apariții în actualul sezon și nu a fost inclus în lot nici pentru finala Cupei Ligii. Contractul lui Garcia va expira în luna iunie, apoi va merge la Barcelona.
Mutarea a fost confirmată la conferința de presă chiar de Guardiola:
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53
"Eric Garcia este unul dintre jucătorii mei preferați. Mi-ar plăcea să am 15 jucători ca el. Nu a fost inclus în lot deoarece cred că va pleca la Barcelona.", a spus Pep Guardiola, citat de cotidianul Marca.
https://i.eurosport.com/2020/08/15/2865090.jpg

Eric Garcia va pleca de la Manchester City în vară! Fundașul revine la Barcelona

Eric Garcia a fost crescut la academia Barcelonei până la vârsta de 16 ani, apoi a fost cumpărat de Manchester City. Fundașul spaniol a fost promovat de Guardiola la prima echipă în 2019, iar per total a adunat 33 de meciuri. Ultima apariție a lui Garcia în tricoul "cetățenilor" a avut loc pe 13 martie, în partida cu Fulham.
În urmă cu aproximativ două luni, Guardiola spunea despre Eric Garcia că este "un jucător de top":
"Eric Garcia este ca un fiu pentru mine. Sezonul trecut, după lockdown, a fost cel mai bun fundaș central al nostru. Nu a făcut vreo greșeală și a jucat în sferturile Champions League. Nu este un jucător de nivel mediu, ci unul de top.", a declarat, recent, Pep Guardiola.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31