Oficialii Realului au anunțat că vor reintra în negocieri cu Christian Eriksen, care nu își mai găsește locul la Tottenham. Spaniolii au vrut să-l transfere și în vară, dar danezul a rămas până la urmă în Premier League. Contractul lui Eriksen cu Spurs expiră la finalul sezonului, iar mijlocașul cu 91 de selecții la națională a recunoscut că își dorește o schimbare. Întrebat despre o eventuală plecare la Real Madrid, danezul l-a considerat un pas înainte în cariera sa.
https://i.eurosport.com/2019/04/24/2572286.jpg
Tottenham a cerut 80 de milioane de euro pentru Eriksen în vară, sumă pe care Real Madrid n-a acceptat-o. Danezul n-a fost singurul jucător din Premier League dorit de conducerea Realului. Clubul antrenat de Zinedine Zidane s-a concentrat și pe aducerea lui Eden Hazard și Paul Pogba pe Santiago Bernabeu. În cele din urmă, doar atacantul belgian a ajuns la liderul actual din campionatul Spaniei.
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
ACUM 18 ORE
Eriksen a fost adus de la Ajax în 2013, după ce Tottenham a plătit 12,8 milioane de euro. Nivelul de joc al lui Christian Eriksen a scăzut vizibil în actualul sezon din Premier League, iar unul dintre motive pare să fie faptul că danezul nu se mai simte bine la echipa londoneză. Real Madrid va putea începe negocierile cu Tottenham în iarnă, la următoarea perioadă de transferuri. Erisken poate fi adus liber de contract vara viitoare sau poate primi o ofertă chiar în ianuarie, dacă spaniolii vor scoate din buzunar suma de 30 de milioane de euro.
https://i.eurosport.com/2019/07/31/2648008.jpg
Eriksen a jucat 288 de meciuri în tricoul lui Tottenham. 67 de goluri și 87 de pase decisive a reușit în cele șase sezoane petrecute în Premier League. În acest moment, clubul său se află pe locul nouă în campionat. Nici în UEFA Champions League nu stă foarte bine Tottenham, unde a încasat șapte goluri în ultima partidă cu Bayern Munchen.
Serie A
Christian Eriksen se antrenează în Elveția! Unde ar putea ajunge să joace după despărțirea de Inter
29/12/2021 LA 19:36
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22