Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eriksen, propus de Inter unei forțe din Premier League! "Nerazzurrii" vor un jucător la schimb

Nicu Savin

Actualizat 20/01/2021 la 19:27 GMT+2

Inter vrea să scape cu orice preț de Christian Eriksen, iar presa din Italia a descoperit că italianii l-au propus pe danez celor de la Arsenal, la schimb cu Lucas Torreira, care este momentan împrumutat la Atletico Madrid.

Christian Eriksen

Credit imagine: Getty Images

Inter nu mai are nevoie de Eriksen, iar italienii caută soluții pentru a se descotorosi de mijlocașul danez. Deși s-a scris că acesta ar fi dorit de Pochettino la PSG sau de Mourinho la Tottenham, până acum nu s-a concretizat nimic, iar perioada de mercato se apropie de final.
Jurnaliștii de la Tuttosport au descoperit că oficialii "nerazzuririlor" au în plan un schimb interesant: Eriksen ar urma să fie cedat la Arsenal, la schimb cu Lucas Torreira, fotbalist care este împrumutat la Atletico Madrid, dar care nu joacă prea mult la formația lui Simeone (a bifat doar 13 meciuri în toate competițiile până acum), deci ar putea fi tentat de o mutare în Italia.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Eriksen ar putea ajunge la Arsenal

Mutarea gândită de oficialii de pe Giuseppe Meazza nu este deloc simplu de realizat. În primul rând, Atletico Madrid ar trebui să fie de acord să îl lase să plece pe Torreira acum, nu la vară când expiră împrumutul. Mai apoi, pentru Eriksen nu ar fi deloc simplu să accepte să plece la Arsenal, știut fiind trecutul său la Tottenham, marea rivală a "tunarilor".
Eriksen a jucat 305 meciuri pentru Spurs între 2013 și 2020, iar o mutare la Arsenla i-ar înfuria foarte tare pe fanii echipei lui Mourinho, chiar dacă transferul nu ar fi unul direct.
Ultimul jucător al lui Tottenham care a jucat apoi la Arsenal a fost Sol Campbel, care a semnat cu "tunarii" în 2001 din postura de jucător liber de contract, după ce evoluase 9 ani la Spurs, club la care a și crescut. Acea tranzacție a declanșat un scandal enorm la acea vreme, iar Arsene Wenger, managerul lui Arsenal de atunci, a declarat recent că nu l-ar mai lua pe Sol Campbel, tocmai din cauză că fostul internațional englez a trecut prin clipe de coșmar în urma "trădării".
În sens invers, ultimul jucător care a jucat la Arsenal și apoi a ajuns la Tottenham a fost togolezul Emmanuel Adebayor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo