Inter nu mai are nevoie de Eriksen, iar italienii caută soluții pentru a se descotorosi de mijlocașul danez. Deși s-a scris că acesta ar fi dorit de Pochettino la PSG sau de Mourinho la Tottenham, până acum nu s-a concretizat nimic, iar perioada de mercato se apropie de final.
Jurnaliștii de la Tuttosport au descoperit că oficialii "nerazzuririlor" au în plan un schimb interesant: Eriksen ar urma să fie cedat la Arsenal, la schimb cu Lucas Torreira, fotbalist care este împrumutat la Atletico Madrid, dar care nu joacă prea mult la formația lui Simeone (a bifat doar 13 meciuri în toate competițiile până acum), deci ar putea fi tentat de o mutare în Italia.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

Eriksen ar putea ajunge la Arsenal

Mutarea gândită de oficialii de pe Giuseppe Meazza nu este deloc simplu de realizat. În primul rând, Atletico Madrid ar trebui să fie de acord să îl lase să plece pe Torreira acum, nu la vară când expiră împrumutul. Mai apoi, pentru Eriksen nu ar fi deloc simplu să accepte să plece la Arsenal, știut fiind trecutul său la Tottenham, marea rivală a "tunarilor".
Eriksen a jucat 305 meciuri pentru Spurs între 2013 și 2020, iar o mutare la Arsenla i-ar înfuria foarte tare pe fanii echipei lui Mourinho, chiar dacă transferul nu ar fi unul direct.
Ultimul jucător al lui Tottenham care a jucat apoi la Arsenal a fost Sol Campbel, care a semnat cu "tunarii" în 2001 din postura de jucător liber de contract, după ce evoluase 9 ani la Spurs, club la care a și crescut. Acea tranzacție a declanșat un scandal enorm la acea vreme, iar Arsene Wenger, managerul lui Arsenal de atunci, a declarat recent că nu l-ar mai lua pe Sol Campbel, tocmai din cauză că fostul internațional englez a trecut prin clipe de coșmar în urma "trădării".
În sens invers, ultimul jucător care a jucat la Arsenal și apoi a ajuns la Tottenham a fost togolezul Emmanuel Adebayor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/20/2974788.jpg
Serie A
Christian Eriksen, la un pas de plecarea de la Inter! Unde vrea să joace după infarctul suferit
10/08/2021 LA 15:57
Serie A
Eriksen se întoarce în Italia! Ce urmează pentru fotbalistul care a suferit un infarct la Euro 2020
29/07/2021 LA 06:34