Cel de-al doilea a venit în celebrul sezon 2003/2004 în care "Invincibilii" lui Arsene Wenger au reușit să câștige la pas campionatul. Acela a fost unul dintre cele 4 sezoane în care Henry a ieșit golgheter în Premier League.
Recent, fostul campion mondial din 1998 a vorbit despre jucătorul din fotbalul modern care se aseamănă izbitor cu el. Henry susține că Anthony Martial (24 ani), compatriotul său, arată exact ca el pe vremea când a călcat pentru prima oară gazonul din fotbalul englez.
"Martial arată exact ca mine când am ajuns la Arsenal. El are nevoie să treacă printr-un întreg proces, alături de coechipierii săi. Din păcate, nu știu dacă vestiarul lui Manchester United îi va permite acest lucru, așa cum mi s-a permis mie pe Emirates.", a spus mesajul lui Henry, potrivit fostului său coleg, Lee Dixon, în timpul podcastului Handbrake Off.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
ACUM 14 ORE

De ce are nevoie Martial ca să ajungă în top

Henry făcea referire la situația instabilă de pe Old Trafford, generată de schimbarea mult prea deasă a managerilor. În același timp, fostul atacant consideră că Martial ar putea rata șansa să ajungă la un nivel înalt din cauza mediului și a relațiilor din vestiar.
"Faptul că Henry s-a comparat cu Martial denotă faptul că vede ceva special în el, din perspectiva talentului și caracterului său. Cred că evoluția lui Martial ar fi putut semăna cu cea a lui Thierry dacăar fi avut în jurul său personalitățile pe care le-am întâlnit noi în vestiarul lui Arsenal.", a completat Lee Dixon, fostul fundaș al "tunarilor" din perioada 1988-2002.
Anthony Martial a ajuns la Manchester United în 2015, dar s-a chinuit în mod continuu să-și găsească ritmul optim și să se integreze în primul "11" al "diavolilor roșii". În prezent, atacantul francez se află la cel mai bun sezon din Anglia, cu 16 goluri înscrise, dintre care 11 în Premier League, fiind al doilea cel mai bun marcator al trupei lui Solskjaer.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 15 ORE
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM 16 ORE