Articol scris de Alex Iuga
Adus la Juventus pentru a ajuta echipa să câștige UEFA Champions League, Ronaldo se gândește la plecare, după 3 sezoane la Torino. Acesta nu a reușit să aducă trofeul mult visat de italieni, deoarece, odată cu venirea lui, au plecat alți jucători, iar cei aduși nu se ridică la nivelul așteptat. Lotul lui Juventus a scăzut valoric, și asta s-a văzut foarte bine în acest sezon, fiind eliminați în optimile UCL de FC Porto; iar în campionat sunt abia pe locul 4, la 10 puncte de liderul Inter.

Se pot ajuta Ronaldo şi Manchester United reciproc?

Premier League
Ronaldo a rupt tăcerea! Prima reacție a starului portughez după toate zvonurile din această vară
ACUM O ZI
Ajuns la 36 de ani, Ronaldo nu se gândește absolut deloc să pună ghetele în cui, și, după zvonurile apărute în presă, multiplul Balon de Aur se gândește la o revenire în Anglia. Manchester United este echipa care îl vrea înapoi pe Cristiano, iar acest lucru se poate întâmpla în această vară. O problemă ar putea fi însă suma de transfer, deoarece Juventus nu îl va lăsa pe Ronaldo să plece fără o sumă profitabilă.
Ronaldo a mai evoluat în trecut pentru "Diavoli", fiind adus în 2003 de la Sporting. A petrecut 6 ani pe Old Trafford, unde a căștigat cam tot ce se putea, iar în anul 2008 a reușit să câștige primul său Balon de Aur. El a spus - nu o dată - că relația sa cu Sir Alex Ferguson este una de tată-fiu. În aprilie 2020 portughezul a făcut o declarație referitoare la relația sa cu Sir Alex: "După cum am mai spus, el este ca un tată pentru mine, atât pe terenul de fotbal, cât și în afara lui, pentru că el m-a învățat foarte multe lucruri. Îmi este foarte dor de el deoarece în perioada petrecută la Manchester United am avut o relație grozavă".
E foarte posibil ca această relație dintre cei doi să fie un motiv pentru care Cristiano ar putea reveni pe Old Trafford. În aceste momente, Manchester United are nevoie de un golgheter deoarece Cavani nu a confirmat, iar Martial si Rashford sunt mai degrabă jucători de flanc. Un alt motiv pentru care mutarea la United ar fi posibilă, e faptul că l-ar avea coleg pe bunul său prieten de la Naționala Portugaliei, Bruno Fernandes.
Încă nu este nimic concret, dar șansele lui Ronaldo să continue la Torino devin tot mai mici pe zi ce trece. Sunt multe cluburi interesate de serviciile portughezului, echipe precum Real Madrid, PSG, Inter Miami și Man United. Dintre toate, United pare cea mai bună variantă pentru el, dar rămâne de văzut. Mai are contract cu Juventus până în 2022, iar în vara care urmează se anunță mari schimbări la Torino.
Până la o eventuală "repatriere" a lui Ronaldo, United se pregăteşte de partida cu Brighton, care va avea loc duminică, de la ora 21:30, pe Eurosport 1 şi Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Premier League
Ronaldo ar putea rămâne liber de contract! Decizia luată de United după eșecul cu Brentford
14/08/2022 LA 16:13
Premier League
Nume uriașe în cea mai bună echipă din Premier League din toate timpurile! Cum arată 11-le ideal
13/08/2022 LA 13:41