Tottenham speră din nou să se califice pentru ediția viitoare a UEFA Champions League după ce echipa lui Mourinho a adunat trei victorii consecutive și se află la cinci puncte de ocupanta locului patru, Chelsea.
Harry Kane și Gareth Bale sunt într-o formă excelentă și Tottenham se poate distanța la 10 puncte de Arsenal dacă va învinge duminică seara pe Emirates, însă echipa lui Mourinho este conștientă că un rezultat negativ în derby poate cauza probleme reale.

Arsenal - Tottenham. Jose Mourinho a prefațat derby-ul Nordului Londrei

Premier League
Tuchel, entuziast după victoria clară cu Tottenham! Ce jucători a remarcat germanul în mod special
19/09/2021 LA 18:59
”Eu mă uit în sus, nu în jos. Dacă Arsenal era la șapte puncte în fața noastră, m-aș fi uitat spre ei dar pentru că avem șapte puncte peste ei, nu mă uit în jos. Mereu ne uităm la următorul meci și dacă ar fi fost Aston Villa sau Newcastle era același lucru”, a declarat Mourinho.
”Noi considerăm că suntem mai buni decât o arată poziția în clasament și vrem să ne îmbunătățim această poziție, așa că avem nevoie de puncte pentru asta. Nu contează adversarul. Nu contează că este un derby al Londrei”, a adăugat portughezul.
Mourinho are un palmares bun împotriva lui Arsenal de când a ajuns în Premier League în 2004, însă portughezul este mai precaut de această dată.
”Vreau să arăt respect. Sunt foarte mândru că sunt la Tottenham. Simt asta în fiecare zi în care lucrez la acest club. Arsenal este un club mare, cu o istorie mare. La fel ca noi, încearcă să-și construiască un viitor mai bun”, a afirmat el.
Meciurile din Premier League de pe Eurosprot vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/10/3009329.jpg
Premier League
Chelsea, victorie la scor de neprezentare în derby-ul cu Spurs! Silva, Kante și Rudiger, marcatori
19/09/2021 LA 09:03
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
18/09/2021 LA 10:36