Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Euroscout Cătălin Cîrjan, "Tunarul" de la Domnești

Ion Alexandru

Publicat 30/10/2020 la 14:37 GMT+2

Arsenal a dat lovitura prin aducerea lui Cîrjan de la Viitorul Domnești în 2019. Puștiul român a impresionat încă de la primele meciuri ale echipei sub 18 ani, deși nu împlinise nici 17. După un an foarte bun, Cîrjan a semnat un contract de profesionist cu Arsenal și a fost chemat de Arteta la antrenamentele primei echipe.

Cătălin Cîrjan, puștiul român ajuns la Arsenal

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Cătăin Furculescu (footballscouting.ro)
CătălinCîrjan este un tânăr fotbalist român care evolueaza la academia lui Arsenal, “tunarii” remarcându-l în 2019, când l-au luat de la Viitorul Domnești.
În sezonul trecut, mijlocașul de 17 ani a marcat trei goluri și a dat trei pase de gol în cele 19 apariții pentru Arsenal U-18, iar în pre-sezon a facut pregătirea cu prima echipă.
picture

Cătălin Cîrjan, "Tunarul" de la Domnești

Cătălin Cîrjan este între cei buni fotbaliști români din această generație

Este un mijlocaș ofensiv de creație, putând juca însă oriunde in linia mediană, de 1,74m, cu o tehnicăremarcabilă, un control excelent al mingii și o abilitate remarcabilă de a dribla.
Deține un șut bun și trage bine de la distanță cu ambele picioare, chiar dacă piciorul sau de bază este dreptul. Este genul de jucător care poate face diferența prin goluri spectaculoase, dar, mai ales, prin pase decisive.
Are o viziune deosebităasupra jocului, deși, uneori, tinde să facă exces de driblinguri, iar duelurile fizice încă îi pun probleme.
picture

EUROSCOUT, a noua ediție, cu Cătălin Furculescu

Din actualul lot al londonezilor, Cîrjan pare sa se asemene cel mai mult cu Dani Ceballos, și avem speranțe ca Arteta îi va acorda în viitorul apropiat minute in FA Cup sau în Cupa Ligii. Este născut pe 1 decembrie 2002 și Și are o selecție pentru naționala U-16 a României.
Euroscout este un produs exclusiv Eurosport.ro și este prezentat în fiecare vineri de către Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo