Articol scris de Cătăin Furculescu (footballscouting.ro)
CătălinCîrjan este un tânăr fotbalist român care evolueaza la academia lui Arsenal, “tunarii” remarcându-l în 2019, când l-au luat de la Viitorul Domnești.
În sezonul trecut, mijlocașul de 17 ani a marcat trei goluri și a dat trei pase de gol în cele 19 apariții pentru Arsenal U-18, iar în pre-sezon a facut pregătirea cu prima echipă.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55

Cătălin Cîrjan, "Tunarul" de la Domnești

Cătălin Cîrjan este între cei buni fotbaliști români din această generație

Este un mijlocaș ofensiv de creație, putând juca însă oriunde in linia mediană, de 1,74m, cu o tehnicăremarcabilă, un control excelent al mingii și o abilitate remarcabilă de a dribla.
Deține un șut bun și trage bine de la distanță cu ambele picioare, chiar dacă piciorul sau de bază este dreptul. Este genul de jucător care poate face diferența prin goluri spectaculoase, dar, mai ales, prin pase decisive.
Are o viziune deosebităasupra jocului, deși, uneori, tinde să facă exces de driblinguri, iar duelurile fizice încă îi pun probleme.

EUROSCOUT, a noua ediție, cu Cătălin Furculescu

Din actualul lot al londonezilor, Cîrjan pare sa se asemene cel mai mult cu Dani Ceballos, și avem speranțe ca Arteta îi va acorda în viitorul apropiat minute in FA Cup sau în Cupa Ligii. Este născut pe 1 decembrie 2002 și Și are o selecție pentru naționala U-16 a României.
Euroscout este un produs exclusiv Eurosport.ro și este prezentat în fiecare vineri de către Superbet.
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
21/09/2021 LA 11:02
Premier League
Două cluburi tari au pus ochii pe Bukayo Saka! Unde e dorit și cât vrea Arsenal în schimbul lui
21/09/2021 LA 07:55