Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eurosport îl aduce în România pe legendarul John Barnes

Vlad Dumitrescu

Actualizat 29/11/2019 la 15:54 GMT+2

Eurosport te invită la un nou eveniment unic, alături de John Barnes, jucătorul care a doborât bariere în fotbalul englez.

barnes

Credit imagine: Eurosport

Vineri, 29 noiembrie 2019, ora 16:00, te așteptăm la o întâlnire cu invitatul nostru special, John Barnes, pentru a discuta despre cele mai remarcabile momente, dar și ce rezervă următoarele luni din cel mai puternic campionat din lume, Premier League. John Barnes este fost jucător emblematic al clubului Liverpool, comentator și analist sportiv.
John Barnes
Conferința de presă se va desfășura la Athenee Palace Hilton, în cadrul barului englezesc, Strada Episcopiei 1-3, București.
Mai mult, sâmbătă, 30 noiembrie, John Barnes își dă întâlnire cu fanii Liverpool, alături de care te invităm pentru a urmări împreună meciul dintre Liverpool și Brighton, la Trafalgar Pub (Str. David Emmanuel 4A) începând cu ora 15.30.
Barnes a fost și subiectul unui documentar:

Barnes și gloria de la Liverpool

În primele sale trei sezoane pe Anfield, Barnes a câștigat două titluri și o Cupă a Angliei cu Liverpool. A urmat încă o finală de cupă și o semifinală pierdută–Liverpool a fost foarte aproape să facă dubla în toate cele trei sezoane.
O forță a naturii, Barnes a înscris în primele patru sezoane 75 de goluri, în ciuda faptului că nu a operat niciodată ca un vârf veritabil. A fost golgheterul lui Liverpool în sezonul 1989/1990, înscriind mai multe goluri decât Ian Rush și a marcat golul care a adus titlul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo