Duncan Ferguson va conduce pentru ultima oară echipa la partida de sâmbătă contra celor de la Arsenal, meci transmis în direct de Eurosport de la ora 14.30. Fostul atacant al lui Everton a condus echipa la victoria cu Chelsea și la egalul cu Manchester United, precum și la partida cu Leicester din Cupa Ligii, pierdută de Everton la loviturile de departajare.
Carlo Ancelotti îi va lua locul de săptămâna viitoare după ce a reușit să ajungă la un acord cu Napoli pentru rezilierea contractului. Conform Sky Sports, Ancelotti va fi prezentat luni la Everton, urmând să se afle în tribune pe Goodison la meciul cu Arsenal.

Zlatan vrea la Everton

Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32
Venirea lui Carlo Ancelotti nu reprezintă singura lovitură pe care o dă Everton. Zlatan Ibrahimovic este tentat să revină în Premier League pentru a fi alături de Ancelotti, cel cu care a lucrat la PSG, anunță Telegraph.
Ibrahimovic a negociat cu AC Milan și chiar a anunțat că va reveni în Italia, însă nu a ajuns la un acord financiar iar venirea lui Ancelotti la Everton schimbă datele problemei pentru atacantul suedez, Everton fiind în căutarea unui vârf pentru a doua parte a sezonului.

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.

Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
17/05/2022 LA 11:39
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46