Pe site-ul oficial al clubului au fost publicate primele imaigini cu viitoarea arenă, care a primit ca termen de finalizare anul 2023. Bijuteria de 52.000 de locuri va fi amplasată în zona docurilor din nordul orașului Liverpool (Bramley-Moore Dock), pe marginea râului Mersey.
Colin Chong, directorul de dezvoltare al stadionului lui Everton, a declarat că planul proiectului a fost finalizat în întregime:
Liga
Laporta pare decis să îl dea afară pe Koeman. Cele două nume aflate pe lista de posibili înlocuitori
IERI LA 12:14
"Am investit o sumă uriașă de resurse și efort pentru a crea design-ul ideal al stadionului. Acesta va arăta ca o adevărată casă pentru Everton, fiind amplasat în zona Bramley-Moore Dock. Am lucrat alături de Consiliul Orașului Liverpool și, împreună, am realizat planul final al arenei. Suntem extrem de mândri de rezultatul final. Noul stadion va fi printre cele mai impresioanante din fotbalul mondial."
Oamenii din conducerea lui Everton consideră că stadionul va reprezenta un adevărat prilej pentru dezvoltarea economică a orașului Liverpool. 15.000 de locuri de muncă, 1,4 milioane de turiști în fiecare an și o creștere a economiei cu 1 miliard de lire sterline sunt principalele cifre pe care persoanele implicate în proiectului noului stadion le preconizează.
https://i.eurosport.com/2019/12/23/2742017.jpg
Sursa: facebook.com/Everton/

127 de ani de istorie pe Goodison Park

Actualul stadion pe care Everton își desfășoară meciurile de acasă este Goodison Park, construit în 1892 și care poate găzdui astăzi 39.500 de spectatori. Într-o atmosferă boemă, specifică fotbalului englezesc, Goodison Park a cunoscut cea mai mare audiență în 1948, la un Merseyside Derby, când 78.299 de spectatori au urmărit din tribune confruntarea dintre Everton și Liverpool.
https://i.eurosport.com/2019/12/23/2742019.jpg
Sursa: facebook.com/Everton/
Cele două rivale din Liverpool se vor întâlni la începutului anului viitor, pe 5 ianuarie, în Cupa Angliei. Meciul nu se va desfășura însă pe Goodison Park, ci în vecinătatea acestuia, pe Anfield.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
IERI LA 08:58
Fotbal
FIFA, decizie dură: suspendă pentru acest weekend 11 jucători brazilieni din Premier League
08/09/2021 LA 16:19