Clubul a precizat că procedura a decurs foarte bine iar mijlocașul își va reveni în totalitate. Gomes își va continua reabilitarea în spital pentru ca apoi să continue procedurile la baza de antrenamente Finch Farm a lui Everton.
Everton a informat: ”Din partea lui Andre, clubul dorește să mulțumească tuturor suporterilor lui Everton dar și familiei fotbalului în general pentru toate mesajele de susținere pe care le-am primit”.
Portughezul a suferit o fractură cu dislocare la gleznă după intrarea lui Son Heung-min în timpul meciului încheiat la egalitate (1-1) pe Goodison Park.
Liga
Laporta pare decis să îl dea afară pe Koeman. Cele două nume aflate pe lista de posibili înlocuitori
IERI LA 12:14
https://i.eurosport.com/2019/11/04/2710067.jpg
Everton a publicat duminică un comunicat pe site-ul propriu în care este precizat: ”Everton confirmă că Andre Gomes va fi operat mâine (luni) după ce a suferit o accidentare la gleznă în meciul cu Tottenham Hotspur”.
”Internaționalul portughez a fost transportat la spitalul Aintree cu ambulanță, membrii staff-ului medical de la Everton fiind alături de el. După mai multe teste la spital, s-a confirmat că el a suferit o fractură cu dislocare la glezna dreaptă. Clubul va veni cu noi informații când vor fi disponibile”, se arată în comunicat.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
IERI LA 08:58
Fotbal
FIFA, decizie dură: suspendă pentru acest weekend 11 jucători brazilieni din Premier League
08/09/2021 LA 16:19