Everton și Manchester City urmau să se întâlnească aseară (ora 22:00, în direct pe Eurosport 1) în etapa a 16-a din Premier League. Din păcate, "cetățenii" au raportat 3 noi cazuri pozitive cu COVID-19, iar partida de pe Goodison Park a fost amânată, conform protocolului.Manchester City a anunțat chiar în ziua de Crăciun două teste pozitive în rândul jucătorilor, iar între timp se pare că situația s-a înrăutățit la trupa lui Pep Guardiola.
Gabriel Jesus și Kyle Walker au primit teste pozitive pe 25 decembrie și au intrat în carantină. Astăzi, gruparea de pe Etihad a înregistrat alte 3 cazuri cu COVID-19, iar meciul cu Everton de aseară a devenit imposibil de disputat. Potrivit Daily Mail, City are în aceste momente 5 cazuri pozitive în cadrul lotului de jucători și alte 2 în staff-ul clubului.

Când s-au infectat jucătorii lui Pep Guardiola

Fotbal
Dezvăluire neașteptată: "Din fericire, Ronaldo a blocat transferul meu la Real Madrid"
ACUM 4 ORE
Atât oficialii clubului Everton, cât și antrenorul Carlo Ancelotti și jucătorii au fost furioși când au aflat că meciul lor de aseară nu se va mai disputa. Daily Mail transmite că echipa de pe Goodison Park vrea ca situația să fie clarificată în acest sens și cere detalii exact despre situația adversarilor lor.
Potrivit aceleiași surse, focarul de coronavirus apărut pe Etihad – acum șapte cazuri de la ziua de Crăciun – a apărut în urma victoriei cu 4-1 din Cupa Angliei în fața lui Arsenal. Manchester City a călătorit către și de la Londra în aceeași zi pentru a reduce pe cât posibil riscul îmbolnăvirii cu coronavirus, însă au petrecut mai mult timp în hotel înaintea meciului. "Cetățenii" sunt de părere că acolo au intrat în contact cu virusul.

PROGRAMUL LUI MANCHESTER CITY DIN URMĂTOARELE ZILE:

  • Everton - Manchester City (ieri, Premier League) - AMÂNAT
  • Chelsea - Manchester City (3 ianuarie, Premier League)
  • Manchester United - Manchester City (6 ianuarie, Cupa Ligii)
  • Manchester City - Birmingham (10 ianuarie, Cupa Angliei)
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Premier League
Un mare fotbalist susține că Mourinho l-a tras pe "linie moartă" din cauza lui Guardiola
ACUM 7 ORE
Premier League
Guardiola, dispus să-l transfere la Manchester City pe fotbalistul de care Barcelona nu e mulțumită
ACUM O ZI