Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Everton i-a găsit înlocuitor lui Andre Gomes, după accidentarea horror de duminică

Ion Alexandru

Actualizat 04/11/2019 la 11:38 GMT+2

Internaționalul englez de tineret, Dwight McNeil este dorit de Everton, care își dorește în iarnă să a ducă un înlocuitor pentru Andre Gomes.

La grave blessure d'André Gomes face à Tottenham

Credit imagine: Getty Images

Dwight McNeil are 19 ani și a impresionat la Burnley în ultima perioadă. McNeil a fost crescut e Manchester United și a jucat în toate cele 11 partide din acest sezon. Puștiul de 19 ani a dat un gol și a oferit 3 pase decisive în acest timp. McNeil a jucat foarte bine încă din sezonul trecut, când a dat 3 goluri și 5 pase decisive. Ziariștii de la LiverpoolEcho scriu că Everton se va lupta cu Leicester pentru semnătura lui McNeil.
Dwight McNeil, Burnley
Andre Gomes s-a accidentat grav în minutul 78 al meciului Everton - Tottenham 1-1. Mijlocașul portughez de la Everton și-a pierdut cunoștința din cauza durerii, iar medicii au intrat imediat pe gazon și i-au pus masca de oxigen.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo