Sergio Aguero (32 de ani) va fi liber de contract la finalul acestui sezon și este dorit de mai multe cluburi, atât din Anglia, cât și din afară.
Conform presei din Anglia, Chelsea, Tottenham, Leeds, Barcelona și Inter Milano se află pe lista echipelor care sunt interesate de serviciile lui Aguero. Acum și Everton s-a alăturat acestei liste, Carlo Ancelotti căutând să-și întărească linia ofensivă.
Problema lui Everton este că ar fi foarte dificil pentru club să ofere un salariu similar cu cel primit de Aguero la City, de 240.000 de lire pe săptămână. Însă Everton vrea să compenseze acest lucru prin oferirea unui bonus semnificativ la semnătură și au transmis acest lucru reprezentanților argentinianului, conform Daily Star.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 6 ORE

SERGIO AGUERO VA PLECA DE LA MANCHESTER CITY DUPĂ 10 ANI

Sergio Aguero își va lua adio de la Manchester City la finalul sezonului.
"Contribuția lui Sergio la Manchester City de-a lungul ultimilor 10 ani nu poate fi măsurată. Legenda lui va rămâne în amintirea tuturor celor care iubesc clubul și poate și a altor oameni care pur și simplu iubesc fotbalul.
De asemenea, încercăm să-i pregătim lui Sergio un meci de adio la finalul sezonului", a anunțat președintele lui Manchester City, Khaldoon Al Mubarak, pe site-ul oficial al clubului la finalul lui martie.
Sergio Aguero a ajuns la Manchester City în 2011, după ce Manchester City le-a plătit celor de la Atletico Madrid suma de 40 de milioane de euro. De-a lungul celor 10 ani petrecuți pe Etihad, internaționalul argentinian a marcat 257 de goluri în 384 de meciuri, devenind golgheter-ul all-time al clubului.
Aguero a cucerit 13 trofee alături de City, printre care se numără 4 titluri în Premier League. Atacantul de 33 de ani a avut un rol decisiv la titlul câștigat în 2012 - primul din noua eră a clubului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53