Meciul de pe Goodison Park a fost extrem de tensionat. Arbitrul l-a eliminat pe Richarlison pentru un fault tare asupra lui Thiago Alcantara. Multe voci din Anglia susțin că aceeași măsură trebuia luată și în privința lui Jordan Pickford, în debutul partidei.
Portarul lui Everton a avut o ieșire necontrolată și l-a accidentat grav pe Van Dijk. Fundașul olandez se pregătește acum de operație și ar putea rata restul sezonului.
Liverpool a reușit să înscrie în prelungirile meciului, însă reușita lui Henderson a fost anulată de tehnologia VAR, pe motiv de offside la Sadio Mane, omul cu pasa decisivă.
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48

Moment inedit în Everton - Liverpool 2-2! Kelleher a adormit pe bancă, în spatele lui Klopp

În ciuda tuturor fazelor tensionate și controversate din timpul meciului, unul dintre jucătorii lui Liverpool a adormit. Este vorba despre Kelleher, al 3-lea portar al "cormoranilor". Irlandezul a fost surprins de camerele TV în timp ce dormea pe banca de rezerve, chiar în spatele lui Jurgen Klopp, care era extrem de concentrat.
"Derby-ul Merseyside a fost prea mult pentru Kelleher", s-au amuzat jurnaliștii de la BT Sport. Imaginea a devenit virală pe contul de Twitter.
Kelleher a bifat 4 apariții la prima echipă a lui Liverpool, una în Cupa Angliei și 3 în Cupa Ligii. Internaționalul de tineret a ajuns la academia "cormoranilor" în 2015. El a fost convocat de Klopp pentru meciul cu Everton în absența lui Alisson, titularul obișnuit din poarta lui Liverpool.
În locul brazilianului a evoluat Adrian, motiv pentru care Klopp a fost nevoit să-l cheme pe Kelleher ca rezervă a ibericului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11