Jurgen Klopp a declarat: ”A fost foarte greu, ambele echipe au arătat că înțeleg ce înseamnă un derby, chiar și fără suporteri. Toți jucătorii au dat totul pe teren, mi-a plăcut cum ne-am apărat. Dar nu ne-am creat destule ocazii pentru posesia pe care am avut-o”.
”Ei au avut cea mai mare ocazie, așa este fotbalul. Trebuie să recunosc. Everton s-a apărat foarte bine. Au jucat bine împotriva lui Sadio Mane și Trent Alexander-Arnold și nu am fost destul de inteligenți în cea mai mare parte a timpului. De aceea sunt mulțumit cu acest egal”, a adăugat el.
”Ultimele derby-uri au fost similare (trei egaluri 0-0). De fiecare dată ne-am luptat. Mai este loc de îmbunătățire când venim pe Goodison Park. Știu că putem mai mult, dar azi am meritat doar un punct”, a precizat Klopp.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56

Everton - Liverpool 0-0 | Gazdele au avut cele mai mari ocazii

Everton şi Liverpool au terminat la egalitate, scor 0-0, o partidă dominată din punct de vedere al posesiei de trupa lui Klopp. Pe final, gazdele au avut două mari ocazii de a da lovitura, însă norocul a fost de partea "cormoranilor".
Fără victorie în Merseyside Derby de 10 ani, trupa lui Ancelotti spera să profite de absenețele lui Robertson (accidentat) și Salah (doar rezervă, după ce a acuzat dureri la antrenamentele din ultimele zile). Totuși, "caramelele" au părut apăsate de renumele rivalei și au fost mult mai rezervați, cel puțin în prima repriză. A rezultat un fotbal destul de puțin plăcut ochiului, în care Liverpool a dominat, dar fără a se apropia decisiv de poarta lui Pickford.
În a doua parte, formațiile au început să se desfacă mai mult, odată cu trecerea timpului, iar ocaziile au apărut, la ambele porți.
Cea mai importantă fază din Everton - Liverpool a avut loc în minutul 80, când, după o incursiune superbă a lui Richarlison, pe partea stângă, Calvert-Lewin a trimis spre poartă cu un călcâi superb. Alisson a avut un reflex superb şi a reuşit să respingă, dar mingea a ajuns la Tom Davies. Mijlocaşul "caramelelor" a şutat la colţul lung, dar bara i-a salvat pe oaspeţi de un gol la capătul unei faze superbe
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53