Duncan Ferguson și-a scos clubul de suflet din zona retrogadării după o victorie memorabilă cu Chelsea, 3-1, însă șefii de pe Goodison Park sunt conștienți că e nevoie de un tehnician cu experiență care să scoată echipa din zona "nisipurilor mișcătoare" din Premier League.
Boardul "caramelelor" a demarat deja negocierile cu Vitor Pereira, care în acest moment antrenează în China. Primele contacte au fost extrem de promițătoare, anunță Sky Sports, însă ulterior șansele ca lusitanul să revină în Europa au scăzut dramatic. Asta pentru că Shanghai SIPG, clubul care îl are sub contract, a aflat de discuțiile cu Everton și s-a repliat imediat. I-a oferit tehnicianului un contract de nerefuzat, de 30 de milioane de euro/an.
Deși familia lui Pereira și-ar dori ca acesta să se întoarcă în Europa, iar provocarea Premier League e extrem de tentantă din punct de vedere profesional, tehnicianul pare în acest moment tentat să rămână în Asia.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 13 ORE
Everton spera ca Vitor Pereira să semneze până la meciul următor din Premier League, cu Manchester United (transmis în direct de Eurosport 1 duminică, de la ora 16:00), însă foarte probabil clubul de pe Goodison Park va trebui să se reorienteze.

Cine este Vitor Pereira

În vârstă de 51 de ani, Vitor Pereira s-a făcut remarcat prima oară ca secund al lui Andre Villas-Boas, la Porto, cucerind o triplă istorică în 2010: campionatul, Cupa și Europa League.
A fost promovat ca principal, după ce Villas-Boas a plecat la Chelsea, cucerind două titluri cu Porto.
Ulterior, deși cota sa a crescut spectaculos, a ales întotdeauna prin prisma rațiunilor financiare. Astfel, a ajuns la Ahli, pentru ca apoi să antreneze Olympiakos sau Fenerbahce.
În 2017 a ajuns în China, unde a cucerit primul titlu din istoria lui Shanghai SIPG, chiar din primul sezon. Din lotul chinezilor fac parte, printre alții, Hulk și Marko Arnautovic.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Liga
Laporta pare decis să îl dea afară pe Koeman. Cele două nume aflate pe lista de posibili înlocuitori
15/09/2021 LA 12:14
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
15/09/2021 LA 08:58