Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Everton - United 1-1 | "Caramelele" au reușit să înscrie în prelungiri, dar VAR-ul a anulat golul

Cosmin Cioboata

Actualizat 01/03/2020 la 18:14 GMT+2

Everton și Manchester United au încheiat la egalitate, scor 1-1, duelul de pe Goodison Park, în etapa 28 din Premier League. Formația lui Carlo Ancelotti putea să dea lovitura în ultimul minut, dar golul lui Calvert-Lewin a fost anulat de VAR.

Dominic Calvert-Lewin of Everton celebrates after scoring his team's first goal with teammate Richarlison during the Premier League match between Everton FC and Manchester United at Goodison Park on March 01, 2020 in Liverpool, United Kingdom

Credit imagine: Getty Images

Everton a deschis scorul după numai 3 minute, când De Gea a comis o gafă de proporții în careul lui United. Portarul spaniol a încercat să degajeze, dar Calvert-Lewin s-a opus și a deviat mingea direct în poarta "diavolilor roșii". A fost a 7-a eroare gravă pe care goalkeeper-ul lui United și-a trecut-o în cont, în actualul sezon.
picture

Gafă De Gea

Bruno Fernandes a restabilit egalitatea în minutul 31, cu un șut pe jos din afara careului, la care Pickford n-a putut să intervină. A fost al 3-lea meci consecutiv în care mijlocașul portughez înscrie pentru trupa lui Ole Gunnar Solskjaer.
Pe final, ambele echipe au trecut pe lângă golul victoriei. Mai întâi, Bruno Fernandes și Odion Ighalo au semnat o dublă ratare. Pickford a intervenit excelent la ambele șuturi și și-a menținut echipa în joc. La faza imediat următoare, Calvert-Lewin a reușit dubla și tribunele de pe Goodison Park au declanșat un adevărat vulcan.

Ancelotti, eliminat din cauza protestelor

Golul atacantului lui Everton a fost în cele din urmă anulat de VAR, pe motiv de offside la Sigurdsson, rămas întins pe gazon în fața porții lui United. După fluierul de final, Carlo Ancelotti a reclamat faptul că decizia arbitrilor n-a fost corectă și a fost eliminat.
În urma rezultatului înregistrat pe Goodison Park, Manchester United a rămas pe locul 5 în Premier League, la 3 puncte în spatele lui Chelsea, ultima echipă aflată pe loc de Champions League. De cealaltă parte, Everton se află pe poziția a 11-a, cu 37 de puncte adunate.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo