Fostul fundaș al ui Manchester United l-a acuzat pe Suarez că i-ar fi adresat injurii rasiste în timpul unui meci cu Liverpool de pe Anfield Road în noiembrie 2011. Suarez a fost ulterior găsit vinovat și a fost suspendat pentru opt meciuri. Reacția iminentă a lui Evra însă a fost să îl lovească pe uruguayan. Totuși, Evra s-a abținut pentru a nu risca și el o suspendare.
”Arbitrul a venit la mine și m-a întrebat ce s-a întâmplat. Văzuse cum mi s-a schimbat privirea și m-a întrebat dacă sunt bine. I-am spus că m-a abuzat rasial și mi-a spus: ”Ok, vom discuta după meci. Continuă să joci și nu face ceva prostesc”.
”Îmi amintesc că în timpul meciului îmi spuneam în gând: ”Dacă îl lovești acunm, toată lumea o să te vadă pe tine drept personajul negativ. Oamenii vor uita de ce a spus. Îmi tot spuneam: ”Nu o face...nu o face”. Nu mă mai concentram la meci”, a declarat Evra pentru site-ul oficial al lui Manchester United.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
”Puteam să îl lovesc cu pumnul pe teren, dar ce aș fi primit? Poate eram suspendat doi ani? În fața tuturor copiilor și oamenilor care se uitau”, a completat francezul.
Evra a primit apoi amenințări cu moartea după incident și a fost nevoit să aibă cu el mereu securitate timp de două luni. Însă recunoaște că felul în care i-a afectat familia a contat cel mai mult.
”După ce a apărut totul în ziare clubul a primit multe scrisori pentru mine. Oamenii spuneau că sunt în închisoare și că or să mă omoare și pe mine și pe familia mea când ies”, a povestit Evra.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52