Robbie Fowler a vorbit despre însemnătatea acestui titlu pentru Liverpool: ”Înseamnă totul. Cred că în fiecare sezon, inclusiv când jucam eu, Liverpool începe stagiunea cu gândul că trebuie să poate să ia titlul în Premier League. Dar când ne uităm la Liverpool pe parcursul anilor și în perioada cu Klopp, este o echipă fantastică, una care a crescut constant. Cu siguranță titlul va veni, este o muncă continuă pentru Jurgen și elevii săi ca să ajungă aici. Și când te gândești la cât de bună este Liverpool... au un avans de 22 de puncte față de Manchester City, la rândul ei o echipă extraordinară. Atât de bună este Liverpool în acest moment”.
Fowler a vorbit și despre Jurgen Klopp: ”Când stai și analizezi marii manageri și vrei să vezi la ce sunt buni și la ce nu.. cred că Jurgen bifează toate calitățile. Tehnic și tactic este foarte bun, gestionează relația cu jucătorii foarte bine. Când ești un manager foarte bun, începi să îți cunoști oponenții foarte bine și cred că asta face Jurgen. Cred că este atent, atât el cât și staff-ul său și la cele mai mici detalii. El va analiza fiecare echipă cu care joacă”.
Cel poreclit ”Dumnezeu” de fanii lui Liverpool a discutat și despre ce jucători consideră că ar avea Liverpool nevoie, ce i-ar putea opri pe cormorani sezonul viitor dar și care este, din punctul său de vedere, cea mai mare surpriză în acest sezon de Premier League. Mai jos puteți vizionar interviul integral.
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
IERI LA 12:50

Interviu cu Robbie Fowler. Cum vede primul succes al lui Liverpool după 30 de ani, powered by Unibet

Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Ronaldo, mesaj superb pentru Carrick, omul care a ales să o părăsească pe United
IERI LA 12:13
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
IERI LA 10:55