Desemnat antrenor interimar la Everton după demiterea lui Marco Silva, Duncan Ferguson a obținut 4 puncte în primele 2 partide. Asta cu toate că adversare au fost Chelsea și Manchester United!
În meciul de duminică, transmis de către Eurosport, Everton a condus o bună parte din meciul cu United, însă a fost egalată în repriza secundă după reușita lui Greenwood. În ciuda acestui rezultat, momentul cel mai discutat a fost cel al înlocuirii lui Moise Kean din minutul 89.

Explicația lui Duncan Ferguson

Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
ACUM O ORĂ
Atacantul italian, transferat vara trecută de la Juventus, a fost schimbat cu Niasse deși se afla pe teren de doar 18 minute! Kean îi luase locul lui Bernard în minutul 71, însă nu a terminat partida pe teren. Duncan Ferguson a fost întrebat după partidă despre umilința suferită de Kean, cel care a plecat direct la cabine după ce a fost înlocuit, fără să-și privească antrenorul.
Cred că e de înțeles reacția, dacă începi ca rezervă și apoi ești înlocuit. Am simțit că nu a fost în ritmul partidei. De asemenea, aveam atâția atacanți pe bancă și trebuia să fac o schimbare pentru a irosi puțin timp. Nu are nicio legătură cu jucătorul, a fost o decizie pe care a trebuit să o iau.
La Liga
Atletico i-a decis viitorul lui Joao Felix! Primul club interesat de transfer și cât vor madrilenii
IERI LA 16:21
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32