Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii au șanse mari să revină pe stadioanele din Premier League! Ce nu vor avea voie să facă

Cosmin Cioboata

Actualizat 14/08/2020 la 18:28 GMT+3

Guvernul din Marea Britanie a aprobat un plan pentru reîntoarcerea fanilor pe arenele sportive în următoarea perioadă.

Fanii celor de la Liverpool

Credit imagine: AFP

Revenirea fanilor în tribune se va face treptat în urma unor evenimente pilot. Un astfel de eveniment va fi și finala Campionatului Mondial de Snooker, care va începe mâine la Teatrul Crucible din Sheffield, în direct și în exclusivitate la Eurosport. În cazul în care aceste evenimente pilot nu vor duce la apariția unor cazuri cu Covid-19, atunci Guvernul britanic va aproba revenirea spectatorilor și la meciurile din Premier League.
Noul sezon din Premier League va începe pe 12 august, în direct și în exclusivitate la Eurosport, și, dacă totul se va desfășura conform planurilor, partidele se vor disputa cu un număr limitat de fani în tribune. În acest caz, spectatorii vor avea de respectat o serie de reguli stricte, prin care să fie diminuat riscul infectării cu noul coronavirus.

Ce reguli vor fi nevoiți să respecte spectatorii la meciurile din Premier League

Potrivit Daily Mail, suporterii nu vor avea voie să cânte în tribune. Deși regula este extrem de dură, ținând cont de pasiunea fanilor englezi, aceasta va fi implementată pentru siguranța tuturor oamenilor de pe stadion, inclusiv pentru cea a jucătorilor. În același timp, spectatorii vor fi nevoiți să respecte regulile cu care s-au obișnuit deja în timpul pandemiei.
Mai precis, aceștia vor trebui să poarte masă, să se dezinfecteze pe mâini la punctele sanitare din interiorul stadioanelor și să respecte distanțarea socială pe scaunele arenei.
Suporterii vor intra pe stadion pe un drum unic, urmând să iasă din arenă pe un alt drum, tot în sens unic. Fanii vor trebui să ajungă la poarta stadionului la ora comunicată în momentul achiziționării biletelor. În plus, spectatorii vor fi nevoiți se declare pe propria răspundere că nu au prezentat simptome de Covid-19 sau că nu au stat în apropierea unei persoane infectate.
Nu doar meciurile din Premier League ar putea avea suporteri în tribune în următoarea perioadă, ci și alte campionate din Anglia și Țara Galilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo