Revenirea fanilor în tribune se va face treptat în urma unor evenimente pilot. Un astfel de eveniment va fi și finala Campionatului Mondial de Snooker, care va începe mâine la Teatrul Crucible din Sheffield, în direct și în exclusivitate la Eurosport. În cazul în care aceste evenimente pilot nu vor duce la apariția unor cazuri cu Covid-19, atunci Guvernul britanic va aproba revenirea spectatorilor și la meciurile din Premier League.
Noul sezon din Premier League va începe pe 12 august, în direct și în exclusivitate la Eurosport, și, dacă totul se va desfășura conform planurilor, partidele se vor disputa cu un număr limitat de fani în tribune. În acest caz, spectatorii vor avea de respectat o serie de reguli stricte, prin care să fie diminuat riscul infectării cu noul coronavirus.

Ce reguli vor fi nevoiți să respecte spectatorii la meciurile din Premier League

Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Potrivit Daily Mail, suporterii nu vor avea voie să cânte în tribune. Deși regula este extrem de dură, ținând cont de pasiunea fanilor englezi, aceasta va fi implementată pentru siguranța tuturor oamenilor de pe stadion, inclusiv pentru cea a jucătorilor. În același timp, spectatorii vor fi nevoiți să respecte regulile cu care s-au obișnuit deja în timpul pandemiei.
Mai precis, aceștia vor trebui să poarte masă, să se dezinfecteze pe mâini la punctele sanitare din interiorul stadioanelor și să respecte distanțarea socială pe scaunele arenei.
Suporterii vor intra pe stadion pe un drum unic, urmând să iasă din arenă pe un alt drum, tot în sens unic. Fanii vor trebui să ajungă la poarta stadionului la ora comunicată în momentul achiziționării biletelor. În plus, spectatorii vor fi nevoiți se declare pe propria răspundere că nu au prezentat simptome de Covid-19 sau că nu au stat în apropierea unei persoane infectate.
Nu doar meciurile din Premier League ar putea avea suporteri în tribune în următoarea perioadă, ci și alte campionate din Anglia și Țara Galilor.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38