Arsene Wenger a recunoscut în cartea sa biografică faptul că a fost aproape să aducă la Arsenal jucători care Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sau Zlatan Ibrahimovic, dar transferurile au fost ratate din varii motive.
Deciziile neinspirate ale grupării din nordul Londrei au continuat însă și după ce Arsene Wenger nu a mai fost la club. Steve Morrow, cel care a fost șeful departamentului de scouting al "tunarilor" până în 2019 a recunoscut într-un interviu recent că a fost foarte aproape de a perfecta transferurile a 3 jucători care acum impresionează la alte cluburi din Europa.
Citește și: "MBAPPE VA FI CEL MAI BUN DIN LUME. LA PARIS...SAU MADRID". WENGER, DESPRE "REVOLUȚIA" ÎN FOTBAL
Premier League
United a făcut în această vară cel mai neinspirat transfer din istoria sa! Di Maria, detronat
ACUM 6 ORE
https://i.eurosport.com/2021/03/04/3005943.jpg

Jadon Sancho, Christian Pulisic și Jude Bellingham au fost la un pas de Arsenal în trecut

Cel mai important jucător ratat de Arsenal în ultimii ani este Jadon Sancho. Morrow a admis că echipa londoneză a avut 2 ocazii de a-l înregimenta pe actualul star de la Borussia Dortmund, dar de fiecare dată a intervenit câte ceva.
"Jadon Sancho este unul dintre jucătorii pe care am fost aproape să-l semnă. Prima dată, când el s-a transferat de la Watford la Manchester City, iar apoi când a decis să plece de la Manchester. Atunci am fost foarte, foarte aproape, dar familia sa a simțit că cel mai bine pentru el e să plece la Dortmund și nu am mai putut face nimic.", a declarat Steve Morrow pentru Goal.com.
Coechipierul lui Sancho de la Dortmund, Jude Bellingham a fost și el aproape de a ajunge pe Emirates: "Cazul lui Jude Bellingham a fost asemănător. Când s-a pus problema să plece de la Birmingham am fost aproape să-l convingem, ar uneori apar tot felul de impedimente pe care trebuie să le accepți."
Nu în ultimul rând, Christian Pulisic, actualul jucător de la Chelsea a fost în curtea lui Arsenal pe când era foarte tânăr, dar fizicul firav al americanului i-a făcut pe cei responsabili să nu îl păstreze: "Prin legăturile noastre din Statele Unite, Christian a venit la noi la vârsta de 14 ani. A venit și a jucat destul de bine, dar era mic și subdezvoltat fizic la acea vreme. I-am văzut potențialul, dar cu siguranță era mult inferior din puncte de vedere fizic față de ceilalți jucători de la grupa respectivă de vârstă. Am vrut să-l readuc din nou ulterior, dar pur și simplu nu a funcționat și, din păcate, a plecat în Germania."
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

#ETalks Man City - Man United, cu Ion Alexandru, Lucian Sânmărtean, Emanuel Terzian și Mihai Crăciun

Premier League
Nici Zidane, nici Conte: noul mare favorit al patronilor lui United pentru înlocuirea lui Solskjaer
IERI LA 12:15
Premier League
#OleOut, doar o chestiune de timp, după 0-5 cu Liverpool. Marele favorit să vină pe banca lui United
24/10/2021 LA 20:02