Timp de trei zile, Cluj-Napoca va fi anul acesta gazda celei de-a VII-a Adunări Naționale a Arsenal Romania Supporters Club. În cadrul unui eveniment dedicat tunarilor și tuturor iubitorilor fotbalului englez, ARSC (organizație afiliată și recunoscută oficial de către celebra echipă Arsenal FC) va sărbători nouă ani de activitate și șase ani de la recunoașterea oficială de către clubul din Nordul Londrei.
ARSC invită toți fanii fotbalului și suporterii echipei Arsenal din România, la o aniversare inedită care va avea ca atracție principală, turneul de minifotbal și vizionarea etapei a XI-a de Premier League: Arsenal – Wolves (sâmbătă 17:00). Va fi pentru a doua oară când Cluj-Napoca va găzdui un astfel de eveniment național, pentru fanii Arsenal din România, dupa cel din 2015.
https://i.eurosport.com/2019/11/01/2707712.jpg
Premier League
Capcană pentru Rangnick: "Cine e cel mai bun jucător din lume?". Răspunsul de clasă al neamțului
ACUM 5 ORE
Din programul celei de-a VII-a Adunări Naționale nu vor lipsi concursul quiz despre istoria Arsenal, turneul de minifotbal ARSC ‘’Marius Meruță – Trophy’’, proiecții de filme documentare despre personaje legendare precum Dennis Bergkamp sau Ian Wright dar și un inedit turneu de e-sports, programat să aibă loc duminică.
La eveniment și-au anunțat prezența un număr considerabil de tunari români din branchurile locale precum: București, Craiova, Satu-Mare, Piatra Neamț, Timișoara, Brașov, Ploiești, Galați, Iași, Târgu Mureș, Baia Mare, Constanța, Pitești și bineînțeles Cluj-Napoca.
https://i.eurosport.com/2019/11/01/2707707.jpg
Fotbal
Klopp chiar e genial! Guardiola voia să plătească 88 de milioane pe el, dar ajunge la Liverpool
IERI LA 15:00
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
03/12/2021 LA 12:50