Timp de trei zile, Cluj-Napoca va fi anul acesta gazda celei de-a VII-a Adunări Naționale a Arsenal Romania Supporters Club. În cadrul unui eveniment dedicat tunarilor și tuturor iubitorilor fotbalului englez, ARSC (organizație afiliată și recunoscută oficial de către celebra echipă Arsenal FC) va sărbători nouă ani de activitate și șase ani de la recunoașterea oficială de către clubul din Nordul Londrei.
ARSC invită toți fanii fotbalului și suporterii echipei Arsenal din România, la o aniversare inedită care va avea ca atracție principală, turneul de minifotbal și vizionarea etapei a XI-a de Premier League: Arsenal – Wolves (sâmbătă 17:00). Va fi pentru a doua oară când Cluj-Napoca va găzdui un astfel de eveniment național, pentru fanii Arsenal din România, dupa cel din 2015.
https://i.eurosport.com/2019/11/01/2707712.jpg
Cupa Mondială FIFA
Brazilia și Elveția, ultimele echipe calificate în optimile Cupei Mondiale! Tabloul complet
IERI LA 20:59
Din programul celei de-a VII-a Adunări Naționale nu vor lipsi concursul quiz despre istoria Arsenal, turneul de minifotbal ARSC ‘’Marius Meruță – Trophy’’, proiecții de filme documentare despre personaje legendare precum Dennis Bergkamp sau Ian Wright dar și un inedit turneu de e-sports, programat să aibă loc duminică.
La eveniment și-au anunțat prezența un număr considerabil de tunari români din branchurile locale precum: București, Craiova, Satu-Mare, Piatra Neamț, Timișoara, Brașov, Ploiești, Galați, Iași, Târgu Mureș, Baia Mare, Constanța, Pitești și bineînțeles Cluj-Napoca.
https://i.eurosport.com/2019/11/01/2707707.jpg
Cupa Mondială FIFA
Lovitură pentru Southgate! Un jucător al naționalei Angliei a părăsit lotul pentru Cupa Mondială
30/11/2022 LA 20:01
Premier League
Premier League a anunțat datele de disputare a 5 restanțe! Când va avea loc derby-ul Arsenal - City
28/11/2022 LA 18:52