Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii lui Chelsea au înnebunit după repriza de coșmar cu West Brom! Lampard este foarte criticat

Ion Alexandru

Actualizat 27/09/2020 la 09:27 GMT+3

După 0-2 cu Liverpool, Lampard a suferit într-o nouă seară grea din Premier League. Chelsea a fost condusă la pauză cu 3-0 pe terenul nou promovatei West Bromwich Albion. Puștii care au dus greul în sezonul precedent au scos un punct, dar Lampard este sub presiune.

Lampard este criticat dur după o nouă repriză de coșmar pentru apărarea lui Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Lampard a avut 45 de minute de coșmar la Birmingham! Apărarea condusă de Thiago Silva a gafat în lanț la debutul brazilianului pentru Chelsea, iar fanii au reacționat furios în pauză.

Lampard pierde suportul fanilor

Faptul că se joacă fără spectatori ar putea fi un avantaj pentru Lampard. Unii dintre fanii îl vor plecat. Transferurile de peste 250 de milioane încă nu se văd pe teren!
Mount, Hudson-Odoi și Abraham au adus un punct nesperat din deplasare, dar Lampard nu poate spune că răsuflă ușurat. Chelsea are 4 puncte din primele 3 partide și s-a chinuit să le obțină. Lampard l-a laudat pe Thiago Silva la finalul partidei, deși brazilianul a greșit grav la golul al doilea reușit de West Brom.
Pentru Chelsea urmează două meciuri pe teren propriu, în Premier League, cu Crystal Palace și Southampton, două echipe foarte periculoase pe contraaatac.
picture

Festival de goluri în Premier League: WBA - Chelsea 3-3

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo