Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii lui City au declanșat fiesta pe străzile din Manchester, după câștigarea titlului în Anglia

Nicu Savin

Actualizat 12/05/2021 la 00:05 GMT+3

Manchester City a câștigat al 7-lea titlu din istorie, iar fanii au început sărbătoarea pe străzile din jurul stafionului Etihad.

Suporterii lui Manchester City, sărbătorind al 7-lea titlu din istoria echipei

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a devenit matematic noua campioană din Premier League, după ce Manchester United a pierdut pe teren propriu contra lui Leicester (1-2), iar bucuria este uriașă în rândul fanilor echipei de pe Etihad.
Suporterii "cetățenilor" au uitat de restricțiile generate de criza sanitară și au pornit sărbătoarea pe străzile din Manchester.
Chiar dacă Manchester City nu se bucură de o masă atât de mare de fani precum marea rivală din oraș, Manchester United, aceștia au început să se adune în proporții considerabile în jurul stadionului Etihad.

Pep Guardiola, discurs emoționant după ce City a devenit campioană

Acesta a fost al 7-lea titlu în Anglia pentru City și al 5-lea de când clubul a fost preluat de șeicii din Emiratele Arabe. Trei dintre aceste trofee au fost obținute cu Pep Guardiola pe banca tehnică, iar antrenorul iberic a oferit deja o primă reacție despre marea performanță, având un discurs emoționant.
"A fost un sezon deosebit și un titlu câștigatincredibil. Acesta a fost cel mai greu. Ne vom aminti întotdeauna acest sezon pentru modul în care am câștigat. Sunt atât de mândru că sunt managerul acestui club și al acestui grup de jucători.
Ei sunt cu adevărat speciali. Să parcurgem acest sezon - cu toate restricțiile și dificultățile cu care ne-am confruntat - și să arătăm consecvența pe care o avem este ceva remarcabil. Jucătorii au fost neobosiți. În fiecare zi, ei au fost acolo, luptând pentru succes, încercând întotdeauna să fie mai buni. Au fost atât de rezistenți.
Acest lucru este valabil în egală măsură pentru fiecare membru al personalului nostru din culise, care a lucrat neobosit pentru a se asigura că jucătorii noștri sunt complet pregătiți pentru a face față provocărilor neașteptate și rutinelor noi de-a lungul unui an atât de turbulent. Fără a uita, bineînțeles, tot personalul din organizația noastră, care lucrează pentru ca acest club să aibă succes.
Fie că s-au aflat în birourile de la City Football Academy, fie că au lucrat de acasă, eforturile fiecărui angajat în astfel de circumstanțe dificile au contribuit la această realizare. Sper să putem sărbători cu fanii cât de curând.", a declarat Guardiola, citat de manchestereveningnews.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo