Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii lui Leicester au adus un tribut lui Vichai Srivaddhanaprabha, la un an de la decesul său

Adrian Roman

Actualizat 19/10/2019 la 18:36 GMT+3

Suporterii de la Leicester City au luat parte în acest week-end la marșul ce comemorează un an de la dispariția fostului președinte al clubului, Vichai Srivaddhanaprabha, decedat în urma unui accident de elicopter ce a avut loc lângă stadionul King Power la data de 27 octombrie 2018, în care alte patru persoane și-au pierdut viața.

Leicester

Credit imagine: Getty Images

Inițiativa suporterilor lui Leicester a avut ca punct de plecare una dintre principalele atracții ale orașului, Magazine Square, marșul fiind continuat până la arena ”vulpilor”, stadionul King Power, pentru meciul de astăzi din Premier League, disputat contra celor de la Burnley.
La acest eveniment au luat parte aproximativ 5,000 de persoane, adulți și copii, iar o parte dintre aceștia s-au afișat cu steaguri ce inscripționează mesajul ”Foxes never forget”, în semn de omagiu adus fostului președinte thailandez.
Unul dintre fanii de-o viață ai celor de la Leicester, pe numele său Rishi Kotak, a declarat:
Acest marș înseamnă foarte mult. Întreaga familie de suporteri a depus un efort uriaș pentru a lua parte la acest eveniment. Vichai a fost un om ce a adus diferite culturi, oameni și un oraș împreună, mai aproape.
De asemenea, un parc memorial va fi redenumit drept ”Plimbarea 5000-1”, cota avută de către cei de la Leicester pentru câștigarea titlului de campioană în sezonul 2015-16.
Un alt fan al ”vulpilor”, Craig Elliot, a ținut să aducă un elogiu la adresa lui Vichai prin contribuțiile sale avute în mandatul petrecut la Leicester.
Cu această aniversare ce se apropie, am simțit că trebuie să îi răsplătim toate contribuțiile oferite de domnul Vichai. Khun a făcut atât de multe, nu doar pentru acest club, ci pentru un întreg oraș.
Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo