Inițiativa suporterilor lui Leicester a avut ca punct de plecare una dintre principalele atracții ale orașului, Magazine Square, marșul fiind continuat până la arena ”vulpilor”, stadionul King Power, pentru meciul de astăzi din Premier League, disputat contra celor de la Burnley.
La acest eveniment au luat parte aproximativ 5,000 de persoane, adulți și copii, iar o parte dintre aceștia s-au afișat cu steaguri ce inscripționează mesajul ”Foxes never forget”, în semn de omagiu adus fostului președinte thailandez.
Unul dintre fanii de-o viață ai celor de la Leicester, pe numele său Rishi Kotak, a declarat:
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Acest marș înseamnă foarte mult. Întreaga familie de suporteri a depus un efort uriaș pentru a lua parte la acest eveniment. Vichai a fost un om ce a adus diferite culturi, oameni și un oraș împreună, mai aproape.
De asemenea, un parc memorial va fi redenumit drept ”Plimbarea 5000-1”, cota avută de către cei de la Leicester pentru câștigarea titlului de campioană în sezonul 2015-16.
Un alt fan al ”vulpilor”, Craig Elliot, a ținut să aducă un elogiu la adresa lui Vichai prin contribuțiile sale avute în mandatul petrecut la Leicester.
Cu această aniversare ce se apropie, am simțit că trebuie să îi răsplătim toate contribuțiile oferite de domnul Vichai. Khun a făcut atât de multe, nu doar pentru acest club, ci pentru un întreg oraș.
Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53