Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii lui Liverpool au afișat mesaje dure împotriva Super Ligii Europei, în fața stadionului Anfield

Nicu Savin

Publicat 19/04/2021 la 16:07 GMT+3

Liverpool este unul dintre cele 6 cluburi din Anglia care au inițiat proiectul Super Ligii Europei, dar fanii grupării de pe Anfield nu sunt deloc de acord cu decizia conducătorilor echipei favorite.

Fanii lui Liverpool cântă "You'll Never Walk Alone"

Credit imagine: Getty Images

Criticile cu privire la înființarea Super Ligii Europei au curs în lanț în toată lumea fotbalului. Antrenori, jucători, conducători și fani de peste tot și-au manifestat dezacordul față de această inițiativă a 12 echipe puternice din Europa.
Nici măcar fanii acestora nu sunt de acord cu acest nou proiect. Suporterii lui Liverpool, recunoscuți pentru devotamentul și pasiunea lor, au luat atitudine și au afișat mai multe mesaje în jurul stadionului Anfield prin care își exprimă nemulțumirea față de demersul clubului favorit.
"Nu mai putem să ne sprijinim un club care pune lăcomia financiară deasupra integrității jocului.", s-a arătat într-un comunicat al grupării Spion Kop 1906, una dintre cele mai influente din rândul fanilor "cormoranilor".
"Rușine! RIP Liverpool 1896-2021", se poate citi pe un banner afișat pe una din porțile de intrare pe Anfield.

Fotbaliști de top critică Super Liga Europei

Nu doar fanii sunt nemulțumiți de înființarea acestei noi competiții, ci au apărut și unele părer contra și din partea unor fotbaliști consacrați. Printre aceștia se numără și Ander Herrera, mijlocașul lui PSG, unul dintre marile cluburi care au anunțat că nu vor lua parte la Super Liga Europei.
"M-am îndrăgostit de fotbalul popular, de fotbalul fanilor, de visul de a vedea echipa mea concurând împotriva celor mai mari. Dacă această Super Ligă Europeană devine realitate, acele vise s-au încheiat, iluziile fanilor echipelor mai mici sunt spulberate. Iubesc fotbalul, dar nu pot rămâne tăcut în legătură cu acest lucru. Cred într-o Ligă a Campionilor îmbunătățită, dar nu în bogații care fură ceea ce alți oameni au creat, adică cel mai frumos sport de pe planetă.", a scris jucătorul spaniol pe contul de Twitter.
picture

Tot ce trebuie să știi despre Super Liga Europei

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo