Criticile cu privire la înființarea Super Ligii Europei au curs în lanț în toată lumea fotbalului. Antrenori, jucători, conducători și fani de peste tot și-au manifestat dezacordul față de această inițiativă a 12 echipe puternice din Europa.
Nici măcar fanii acestora nu sunt de acord cu acest nou proiect. Suporterii lui Liverpool, recunoscuți pentru devotamentul și pasiunea lor, au luat atitudine și au afișat mai multe mesaje în jurul stadionului Anfield prin care își exprimă nemulțumirea față de demersul clubului favorit.
"Nu mai putem să ne sprijinim un club care pune lăcomia financiară deasupra integrității jocului.", s-a arătat într-un comunicat al grupării Spion Kop 1906, una dintre cele mai influente din rândul fanilor "cormoranilor".
Premier League
Jurgen Klopp, reacție vehementă cu privire la cumpărarea lui Newcastle de către miliardarii saudiți
IERI LA 11:05
"Rușine! RIP Liverpool 1896-2021", se poate citi pe un banner afișat pe una din porțile de intrare pe Anfield.

Fotbaliști de top critică Super Liga Europei

Nu doar fanii sunt nemulțumiți de înființarea acestei noi competiții, ci au apărut și unele părer contra și din partea unor fotbaliști consacrați. Printre aceștia se numără și Ander Herrera, mijlocașul lui PSG, unul dintre marile cluburi care au anunțat că nu vor lua parte la Super Liga Europei.
"M-am îndrăgostit de fotbalul popular, de fotbalul fanilor, de visul de a vedea echipa mea concurând împotriva celor mai mari. Dacă această Super Ligă Europeană devine realitate, acele vise s-au încheiat, iluziile fanilor echipelor mai mici sunt spulberate. Iubesc fotbalul, dar nu pot rămâne tăcut în legătură cu acest lucru. Cred într-o Ligă a Campionilor îmbunătățită, dar nu în bogații care fură ceea ce alți oameni au creat, adică cel mai frumos sport de pe planetă.", a scris jucătorul spaniol pe contul de Twitter.

Tot ce trebuie să știi despre Super Liga Europei

Premier League
Salariul uriaș cu care Liverpool vrea să-l convingă pe Salah să-și prelungească înțelegerea
IERI LA 09:42
Premier League
Fabinho și Alisson vor rata partida cu Watford! Cum pot scăpa cei doi de carantina din Anglia
IERI LA 14:44