Articol scris de Alex Ivan
Bobby Zamora a vorbit în cadrul podcast-ului Off the Hook despre experiențele sale din Premier League. Acesta a evoluat în 252 de partide în campionatul englez și a reușit 47 de goluri și 36 de assist-uri. Printre echipele sale se numără Spurs, West Ham, Fulham sau QPR. Zamora s-a retras din fotbal în 2016, de la Brighton. Bobby Zamora a fost întrebat care a fost cel mai dificil adversar cu care s-a duelat și cel mai slab fundaș întâlnit. Răspunsurile sale îi vor șoca pe fanii lui Liverpool.

Ricardo Carvalho, un țrișor excelent

Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
17/09/2021 LA 15:40
Zamora consideră că Ricardo Carvalho nu era la fel de puternic și atletic precum partenerul său din centrul defensivei lui Chelsea, John Terry. Portughezul a făcut pereche cu căpitanul londonezilor în celebra apărare aliniată de Jose Mourinho care a cucerit titlul în Premier League în 2005 și 2006. Zamora a afirmat că detesta să joace împotriva lui Ricardo Carvalho
“În ceea ce privește adversarii de la echipe puternice, nu-mi plăcea deloc să joc împotriva lui Ricardo Carvalho. Nu era puternic, nu era rapid, dar citea jocul excelent și se folosea de trucuri în avantajul lui. Știa când să te tragă de tricou, știa când trebuie să faulteze. Să presupunem că fundașul lateral vrea să înceapă faza de construcție. Tu alergi ca să recuperezi, dar Carvalho te oprește și nu te lasă să te miști”, a subliniat fostul atacant
“Arbitrii văd acest aspect în sensul opus. Te va doborî și va continua să o facă pe tot parcursul jocului. La a șasea sau a șaptea intervenție, nu te mai concentrezi asupra balonului, ci asupra sa. Încerci să ripostezi și imediat este pe jos ținându-se de față. Cartonaș galben inevitabil pentru mine”, a adăugat Zamora.

Jamie Carragher, cel mai slab adversar întâlnit de Zamora

Fostul atacant de la West Ham, Fulham și QPR a fost apoi întrebat de cel mai ușor adversar pe care l-a întâlnit în Premier League. Răspunsul său îi va înfuria cu siguranță pe fanii lui Liverpool.
“Cel mai ușor adversar cred că a fost Jamie Carragher. Îmi plăcea să joc împotriva sa pentru că mă simțeam mai puternic și mai rapid decât el. După câteva dueluri, chiar am făcut un pact cu Carragher. Am stabilit că nu voi mai alerga în spatele său și nu-l voi mai face să pară lent, însă el trebuia să mă lase să joc balonul deși se afla în spatele meu. A fost că o înțelegere ca între doi gentlemani”, a încheiat Bobby Zamora.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31