Manchester City a învins cu 3-0 pe Arsenal într-un Etihad Stadium aproape gol din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru a nu se juca în liniște completă, Sky Sports, televiziunea care a transmis meciul în Marea Britanie a urmat modelul din Germania și Spania și a adăugat în mod artificial zgomot de fundal.
Astfel, pe tot parcursul meciului deși tribunele erau goale, cântecele clasice ale englezilor din tribune au putut fi auzite destul de clar. Însă această măsură nu a mulțumit pe toată lumea. Sau mai bine spus, modul în care a fost implementată.
Cum Manchester City a jucat acasă, fanii ”cetățenilor” au considerat că galeria lor era cea care ar fi trebuit să domine fundalul. Însă ei consideră că s-au auzit mai multe cântece ale celor de la Arsenal pe transmisiune.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
”Ce mizerie din partea Sky, pun doar cântecele de la Arsenal”, a afirmat un fan pe Twitter. ”De ce sunt mai multe cântece de la Arsenal decât de la City”, a precizat altul. Un al treilea a scris: ”Oare au hack-uit camera de sunet cei de la Arsenal? De ce sunt numai cântecele lor?”. Și fanii lui Arsenal au observat acest lucru și s-au folosit de situație pentru a-și lua adversarii peste picior.
”Se pot auzi numai cântece de la Arsenal - sunetele astea sunt corecte”, a afirmat unul. ”Sky trebuie să folosească numai de la Arsenal pentru că nu au găsit cântece de la City”, a transmis un alt tunar, în timp ce un al treilea a afirmat: ”Sunetul de fundal este realist pentru că aud numai cântece de la Arsenal”.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2834889.jpg
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38